Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dekiel na zbiorze mandarynek

Ale się najebałam.

Polecane posty

Gość Dekiel na potężnym kacu
A tak przy okazji, podszywu, chooj ci w doopsko z tą twoją spacją niełamiącą, i tak nie możesz nic wymyślić na nick mający równo 30 znaków. :)

Gość Dekiel na potężnym kacu
k***a, jeszcze przypomniałam sobie, że puściłam się z kolegą, tylko z gumką czy bez?! k***a

Gość gość
Wiecej niz 30 znakow powiadasz?:D:D Hahahah no to mam juz pomysl na nick :)

Gość Dekiel potykający się o koty
Może jednak przysiądę bezpiecznie przy kompie na chwilę, bo właśnie walnęłam umysłem w taką wystającą ściankę, za którą ukrywa się szafa. Jak chcecie wyczyniać podszewki to radzę pamiętać, że zawsze zaczynam zdania wielką literą. Plus, na kafe nie można mieć nicka dłuższego niż 30 znaków, o czym podeszwa zapomina, a dodatkowo myślę, że pomarańczki mają lepsze zastosowanie, chociaż zawsze się tym brzydziłam. :) I znalazłam nektar mango+jabłko w lodówce, więc humor mam zdecydowanie lepszy. :)

Napisz jak on moze sie podszywac pod kazdego? Czy łamaną spację stosuje na początku?

Gość Dekiel z fluidem na nosie
Macierz mi powiedziała, że bardzo jej było miło, kiedy jej powiedziałam, że ją kocham, ale byłoby jej jeszcze milej, gdybym potem nie dodała, że na trzeźwo nigdy bym jej tego nie powiedziała. Dodała również, że jeszcze jeden taki numer i dostanę kasę tylko na jedzenie, co w zasadzie nie jest takim problemem, bo muszę schudnąć dwa kilo. :)

Gość Dekiel z plamą w kolorze blue
Sztuczka z podszywami jest bardzo prosta, jest kilka "spacji" w HTML, jedna z nich to & n b s p, w ten sam sposób można ominąć cenzurę, ale u mnie to nie działa, bo mam skutecznie zablokowane IP i pisząc z bramki albo TOR-a wyskakuje mi, że treść została uznana za SPAM i post nie chce przejść. :( Tylko to mi przeszkadza, bo strasznie lubię przeklinać, a podszywanie się pod kogoś jakoś szczególnie mnie nie jara.

Gość Dekiel z jakimś sokiem
Ale nie mogę zrozumieć ludzi, którzy zarządzają tą stroną, jest sposób na to, żeby możliwość wstawiania takich znaków zablokować, ale oni mają to w doopie, nie dopiszą tego do kodu, tak samo jak sprawdzania, czy fałszywe maile w ogóle działają, no ale z drugiej strony więcej takiej rozrywki dla forumowiczów, więcej dochodów z reklam. 😴

Gość gość
a jak zrobic dorodna kupe? bo mam zatwardzenie;/

Gość Dekiel rozmyślający nad życiem
Matka nadal chce, żebym poszła na informatykę, tak jak ona kiedyś. Z zasady to mam to gdzieś i chciałam iść na prawo, ale może jednak się zastanowię, bo tak se myślę, że choćbym nie wiem jakim matołem była w tych kwestiach, to ciężką pracą w końcu i tak załapię i może nawet polubię pisanie nowych kodów i pierdzenie nad książkami pisanymi przez łasych na kasę facetów z łysinką.

Gość Dekiel już bez soku
Polecony chyba całkiem miły był, z tego co pamiętam.