Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki tablet dla dziecka do szkoły?

Polecane posty

Gość gość

Jestem mamą 13-latki. Córka we wrześniu rozpoczyna naukę w gimnazjum. Podobno wprowadzili możliwośc nauki na tabletach. Nie znam się na tym kompletnie! Poradźcie jaki model? Klasyczny ipad będzie odpowiedni? Czy lepiej wziąc ten w rozmiarze mini? I jaka pamięc? 64Gb? Może zdecydowac się na firmę np. Samsung:)

Gość imaginedragons
wiesz tak naprawdę mnie również jest ciężko powiedzieć jaki będzie najlepszy, bo to jest sprawa indywidualna. Nie wiem jaki program mają w szkole Twojego dziecka, ale może poszukaj tutaj http://aktin.pl/ mają wyposażenie do szkół, więc na pewno tablet jaki jest w ofercie spełni kryteria.

Gość gość
Poczytaj sobie o tabletach opinie w necie, każdy to s**t i sam się o tym przekonałem.

Gość gość
Polecam Samsunga Galaxy Tab 10.1. Mój 2,5 letni syn ma takiego i mogę śmiało polecić :)

Gość gość
ja uważam, że tablet jest bardziej funkcjonalny niż laptop. Przede wszystkim jest bardziej poręczny. Możesz go wszędzie mieć przy sobie. ma podobne funkcje, jest mniejszy i lżejszy. Na allinside.pl kupiłam sobie świetny i tani tablet, który z pewnością mogę polecić

Gość gość
Co za chory swiat. Dzieci zamiast rysowac i malowac w zeszytach, uczyc sie pisac(!) wyrabiac charakter pisma dostaja tablety. Dokad ten swiat zmierza? Z tych dzieci wyrosna puste wodoglowia ktore bez elektroniki padna jak zasilanie. Masakra. Puknijcie sie w glowe.

Gość gość
ech, dobrze jest tylko krytykować? a pomocy żadnej :P jak szukasz tableta dla dziecko, to najpierw poczytaj poradnik-> http://www.morele.net/wiadomosc/jak-wybrac-tablet-dla-dziecka-ktory-kupic/600/ . Ogranicznik czasowy to bardzo dobry pomysł, po określonym czasie bez pinu nic dziecko nie zrobi :) a i uważnie czytaj warunki gwarancji, po tym widać jakość sprzętu :)

Gość gość
ja powiem tak, my kupiliśmy z mężem dziecku iPada w promocji back to school , we wrześniu ma urodziny do tego super zdał z poprzedniej klasy- świadectwo z czerwonym paskiem. Oczywiście nie pozwalamy mu nosić na razie go do szkoły, bo jednak ma się skupić na nauce, ale po szkole, przy odrabianiu lekcji podejrzewam, że nie jednokrotnie nam się przyda :)

Gość gość
fajny pomysł z tabletem :) ja z mężem planowałam kupić synowi po maturze iPada, ale ostatecznie po wizycie w iSpot zdecydowaliśmy się na pierwszego MacBooka, młody jest zadowolony, będzie miał porządny sprzęt na studia, a my zaoszczędziliśmy trochę pieniędzy

Gość gość
Korzystaliście z back to school? Moim zdaniem dobrze postąpiliście, mimo że iPad jest superi sama jestem nim zachwycona, mac bardziej przyda mu się do robienia chociażby notatek na studia. Pytam tez o promocję bo jak kupiliście maca, to w iSpocie to możecie zarejestrowac paragon i wygrać 5000 zł na dowolne studia :) Sprawdzcie sobie warunki promocji :)

Gość gość
Uważam, że promocja back to school w iSpot jest bardzo fajna i warto z niej skorzystać kupując Maca albo iPada. Oba sprzęty są bardzo dobre i z pewnością można ich zakup potraktować jako inwestycję w edukację własnego dziecka. Oby więcej takich pomysłów :)

Gość antosia74
z ciekawości odwiedziłam iSpota przy okazji zakupów szkolnych w galerii i trzeba przyznać, że oferta jest ciekawa.. pytanie tylko który tablet będzie dobry dla dziecka. jak macie jakieś doświadczenia to czekam na podpowiedź. z góry dzięki za pomoc

Gość gość
Z moich obserwacji wynika, że dla dziecka dobrym sprzętem jest iPad Pro. Nam w doborze sprzętu pomogli Panowie w iSpot, podpowiedzieli nam tez, że możemy skorzystać z promocji back to school. Moja córka jest bardzo zadowolona, z pewnością przyda jej się w nauce.

Gość anetQtor
My kupilismy corce taki z najnizszej polki cenowej, a sluzy jej doskonale. W media expert sa teraz promocje na takie rzeczy, mozna sprawdzic i zapytac tam obsluge, na ogol maja duzo na ten temat do powiedzenia.