Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotka512

EX facet powiedzial mi.......

Polecane posty

Gość stokrotka512

ze moglby spedzic ze mna reszte zycia. Zamurowalo mnie troche ale nie powiem ze nie ucieszylo, ggdyz nadal cos do niego czuje, nie wyobrazam sobie innego. Nie jestemy razem prawie rok, mamy stally kontakt, miedzy nami jest ogromna chemia, zazdrosc. Co o tym myslicie?

Gość stokrotka512
nikt sie nie wypowie?

Gość gość
.

Gość mysia11223344
hmmm.....ja takze mialam taka sytuację, slub zaplanopwany(byliśmy narzyczeństwem) lecz pewnego dnia powiedzialam dość!... rozstalismy się, slub odwolany, itp. itd..... po pewnym czasie on chcial wrocic, znow byc razem,,,, nie zgodzilam sie.....i zaluje

Gość prrowokatorr
Nie rozumiem o co ci biega. Chcesz z nim być to bądź. Pytasz się ludzi którzy was nie znają. Cóż my możemy powiedzieć ile jesteś warta. Czy facet się znowu nie oszuka, nie robisz go w wała ?

Gość stokrotka512
o co mi biega ? Generalnie czy wedlug Was to moze oznaczac ze nadal mnie kocha, ze przekonal sie ze jestem ta jedyna dla niego ? Sama juz nie wiem co myslec.

Gość Hubba_Bubba
a co sie zmienilo od waszego rozstania?

Gość stokrotka512
wiele, chociaz kazdy kto nas widzi razem mowi ze pasujemy do siebie jak nikt inny, ciagle jakies zaczepki, przytulenia, buziaki, ogaromna chemia, cos czego nigdy nie czulam do innego, magia jego dotyku - ciezko opisac:), bylismy razem 2,5 roku, bywalo roznie.