Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziewczyneczka0

szczypnie penisa w trakcie stosunku

Polecane posty

Mój chłopak powiedział mi niedawno, że od kiedy się kochamy, zawsze po, czuje pieczenie... Jakiś czas temu kochaliśmy się po kilka godzin kilka razy dziennie i następnego dnia, jego penis był szalenie czerwony i mówił, ze totalnie piecze... że od kiedy pamięta, zawsze go piecze po... Jest moim pierwszym partnerem i jedynym... jakieś dwa lata temu miałam ostry stan zapalny, brałam antybiotyki, on nie, bo chwilowo nie spotykaliśmy się ze sobą... czy mogłam przenieść na niego wtedy zarazki i on przez te dwa lata trzymał w sobie te zarazki? tez dowiedziałam się, że jego była dziewczyna była chora na żółtaczkę, on na nią jest zaszczepiony, więc nie zachorował, ale czy mógł ją na mnie przenieść? To pieczenie sprawia, że naszego życia seksualnego prawie nie ma... Czy to może być moja wina czy jego? Jak mamy sobie pomóc?

Gość gość
Powinien pójść do dermatologa-wenerologa. Doraźnie może spróbować zastosować krem clotrimazolum i zaopatrzcie się w żel nawilżający, ale nie żaden kolorowy, pachnący, srający itp tylko bezbarwny, bezsmakowy i bezzapachowy na bazie wody np. Intimel, KY, Love sensation. Używacie prezerwatyw lub globulek plemnikobojczych?

Gość gość
Wstrzymajcie się na razie z seksem, bo jak skora jest podrażniona to środowisko kwasowe pochwy tylko pogarsza sytuację.

Gość gość
Jak się zmienia partnerów to przyjmuje sie rózne swinstwa do siebie.Czy masz w c*pce jakieś zabezpieczenia i one wpływają na uczulenie członka.

Gość Faithy_
dziewczyneczkaO Objawy Twojego partnera idealnie pasują do infekcji grzybiczej, choć przyczyną może być także zbyt długotrwały i intensywny stosunek (o którym piszesz) lub podrażnienie (np. na Twoje kosmetyki). Twój chłopak powinnien udać się do dermatologa, bo jeśli to grzybica - prawdopodobnie już się nią zaraziłaś.

Gość gość
dziewczyneczko Powodem szczypania może być długie włosy łonowe na wargach przy dziurce, brak dobrego nawilżenia pochwy,oraz jesteś bardzo wąsko i penis ociera sie o scianki.Zależy to też od pozycji ,gdyż jak będzie z ciebie wypadał i powtórnie wchodził .Dolegliwości się powórzą i będzie ból.

Gość gość
Powodów takiego stanu rzeczy może być b. dużo - od braku odp. nawilżenia z twojej strony oczywiście, po infekcje bakteryjne lub grzybicze. Najlepiej udajcie się razem do ginekologa i poproś o skierowanie na wymaz z pochwy a partner wymaz spod napletka. Później przed każdym waszym stosunkiem i zaraz po umyj się płynem z kwasem mlekowym - np. lactacyd lub z ziaji intima i posmaruj się provag żelem, który chroni przed infekcjami i pomaga utrzymać w pochwie prawidłowe pH. Ten żel działa też nawilżająco i ja go czasami do nawilżenia tez używam.