Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wikalol

W jaki sposób przytyć 5 kg w tydzień?

Polecane posty

Gość Wikalol

Mam problem z jedzeniem ; mało jem , nie mam siły biegać czasami.Jak temu zaradzić? w odpowiedziach dajcie porady :)

Gość gość
Nie da się w bezpieczny dla organizmu sposób przytyć 5 kg w tydzień. A jeśli do tego mało jesz, to nie wiem, jak niby chciałabyś to zrobić. Jeśli masz problem z przytyciem, udaj się do dietetyka, który ułoży Ci odpowiednią dietę, dopasowaną do Twojego trybu życia i możliwości pod względem ilości jedzenia.

Gość Wikalol
Kto ma jeszcze jakieś porady swoim sposobem?

Gość gość
Nie ma innej metody niż dieta ;)

Gość jola_jola
myślę, że po prostu więcej jeść i regularnie. Nie koniecznie tłusto, ale więcej białka i produktów bogatych w kalorie. Ilość kilokalorii zwiększyć można poprzez wzbogacanie przekąsek w orzechy, suszone owoce, pestki i nasiona, owoce (np. banany, winogrona, awokado) czy też dodatek miodu. Choć i tak wydaje mi się, że nie da się przybrać 5kg w tydzień.

Gość jola_jola
myślę, że po prostu więcej jeść i regularnie. Nie koniecznie tłusto, ale więcej białka i produktów bogatych w kalorie. Ilość kilokalorii zwiększyć można poprzez wzbogacanie przekąsek w orzechy, suszone owoce, pestki i nasiona, owoce (np. banany, winogrona, awokado) czy też dodatek miodu. Choć i tak wydaje mi się, że nie da się przybrać 5kg w tydzień.

Gość Wikalol
No ciekawe morze skorzystam z tego ale nie dokońca o to mi chodziło Ktoś jeszcze ma swój sposób? :)

Gość gość
A co Ci chodziło? Żeby ktoś Ci jakieś magiczne prochy polecił?

Gość gość
Jedynym logicznym i rozsądnym sposobem na przytycie jest odpowiednia dieta. Jakich innych porad się spodziewasz?

Gość gość
jedz codziennie pizze i popijaj piwem to na bank przytyjesz, swoją drogą zazdroszcze Ci

Gość gość
Tak to już jest, niektórzy mają problem ze schudnięciem, inni z przytyciem. W obu przypadkach można sobie poradzić, tylko trzeba chcieć :)

Gość Wikalol
ja nie pije piwa jestem nastolatką