Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiola200

cillest

Polecane posty

Gość wiola200

hejka mam pytanie czy któras brala jedną z wadliwych serii cillest i zaszła w ciąże ?? ja mialam wadliwe opakowanie przestałam je brać od soboty i czekam na krwawienie mam sresa by zrobić test :(

Gość gość
Sprawdz testem i napisz na forum.Ile razy w tym okresie współżyłas.

Gość gość
Wiolu, a ktorego dnia przerwy mialas zazwyczaj okres? Tez bralam cilest i krwawienie zawsze wystepowalo 4 dnia. Na szczescie nie mialam wadliwej serii ale z powodu wycofania tych tabletek musialam je zmienic na inne. Nie martw sie, z tego co czytalam to te tabletki byly skuteczne ale ze to chodzi o Leki to musieli je wycofac. Zrob po prostu test-jestesmy z Tobą:)

Gość gość
Mało prawdopodobne przy ciągłości brania. Martwiłabym się na twoim miejscu gdybym zaczęła je brać tuż przed wycofaniem nie stosując wcześniej nic. ogólnie uważam, ze nie masz się czym martwić.

Gość gość
Mało prawdopodobne przy ciągłości brania. Martwiłabym się na twoim miejscu gdybym zaczęła je brać tuż przed wycofaniem nie stosując wcześniej nic. ogólnie uważam, ze nie masz się czym martwić.

Gość gość
Przed czy po wycofaniu - bez roznicy. Dziewczyna pisze ze miala wadliwe opakowanie i skonczyla je w sobote i teraz czeka na okres.