Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opanowana

nie wiem co robić

Polecane posty

Gość opanowana

Witajcie. Mam pewien problem i nie wiem już jak sobie z nim poradzić. Mianowicie mój facet od pewnego czasu nie odbiera ode mnie telefonu i nie odpisuje na smsy. Na początku przeraziłam się, że coś może jemu się stało. Dlatego też pojechałam do niego do domu. Zastałam jego mamę, która powiedziała mi, że służbowo wyjechał. Dowiedziałam się kiedy wróci i w ten dzień znów do niego zadzwoniłam. Na początku powtórka z rozrywki, czyli nie odbierał, ale uparłam się, że zadzwonie kolejny raz i tak 4 razy. W końcu odebrał i nie miłym tonem powiedział mi, że nie może rozmawiać i jak będzie mógł oddzwoni.Faktycznie ma on taką pracę, że praktycznie zawsze nie może odebrać. Jednak znam go na tyle, że jak mówi oddzwonie to tego nie robi. Tym razem też tak było, więc znów zadzwonił i mnie rozłączał. Nie chciałam go tym razem wkurzyć, więc napisałam smsa, że chciałabym się z nim spotkać by szczerze porozmawiać o tym co się dzieje. Nic nie odpisał do tej pory. Mam dziwne przeczucie, że kogoś ma. Tylko, że nie mogę sobie darować, że po 5latach, które razem spędziliśmy zostawiłby mnie bez żadnego słowa. Nie wiem co mam dalej robić?

Gość opanowana
Tak też robię, mimo że boje się iż już więcej się do mnie nie odezwie :(

Gość opanowana
Ech, bolesne jest to że po tylu latach które razem spędziliśmy On tak się zachowuje :(