Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gajaww8181

Zerwałam z nim ale nie mogę przestać o nim myślęc nie daje już rady :((

Polecane posty

Gość gajaww8181

Byliśmy dwa lata ze soba, powiedział mi o czymś ja tego nie wytrzymałam i żeby być w zgodzie ze sobą musiałam go zostawić, nie mogłabym być z kimś takim przez reszte życia bo nigdy bym mu już w nic nie uwierzyła i nie zaufała. Zerwałam z nim trzy miesiące temu ale nie mogę przestać o nim mysleć. Skasowałam zdjęcia, smsy, wszystko co przypominało mi o nim ,wyrzuciłam nawet łańcuszek który mi dał :o Byłam na kilku randkach ale jak tylko spotykam kogoś nowego to cały czas myślę o byłym, nikt nie jest w stanie mi go zastąpić, każdy z nim przegrywa a siędząc na randcę w ogóle nie słucham co kto mówi tylko marzę żeby na jego miejscu znalazł się on. Boże niech mi ktoś powie jak się z niego wyleczyć, jak zapomnieć. Powrót jest bez sensu bo za dużo przykrych słów padło, za dużo się dowiedziałam i nic już nie byłoby takie samo.

Gość gajaww8181
nie mogę przestać o nim myśleć :((((

Gość gość
to może warto wrócić? wszystko da się naprawić, może być nawet lepiej, jeżeli osoby tego chcą

Gość AsiulaCebula
Wiem jak to jest myśleć ciągle o byłym..mam to codziennie.

Gość gajaww8181
Nie mogę wrócić bo dowiedziałam się czegoś o jego przeszłości co mi nie daje spokoju i już nigdy nie da więc z rozsądnego punktu widzenia nie powinnam już do niego wracać albo jesli bym wróciła to po porstu nie myślec o jego przeszłości ale nie potrafię bo zawsze będę o tym pamiętać.

Gość gajaww8181
Boże długo tak to będzie trwało ? :(( on cały czas mi siedzi w głowie i najchętniej bym się chcialA do niego przytulić i o wszystkim zapomnieć :( nie chce być z nikim innym tylko z nim. On mi dawał tyle radości i szczęścia, miłość do niego wyciągnęła mnie z depresji i jakiegoś życiowego dołka, pierwszy raz tak kochałam i wiem że już nigdy nie pokocham.

Gość gość
skoro dawało tyle radości, to wróć

Gość gajaww8181
Dawał dużo radości ale też nerwów i emocji, jest kłamcą i wiem jak będzie jak do siebie wrócimy, prędzej czy póxniej wszystko znowu się popsuje. Ma ktoś jakiś sposób na zapomnienie byłego ???

Gość stale_ciekawska
gajaww - niestety zakochać się łatwiej,niż zapomnieć. Ale pomyśl negatywnie o nim,sama piszesz, że zrobił Ci świństwo i tego się trzymaj, bo jak widzę, on nie szuka z Tobą kontaku,a mógłby gdyby mu na Tobie zależało i gdyby poczuwał się chociaż w minimalnym stopniu do winy. Wyrzuć go z pamięci,jak to zrobiłaś z łańcuszkiem, numerem telefonu ,wiadomościami od niego itd. Jakiś czas będziesz wspominać, ale z każdym dniem będzie Ci coraz łatwiej.

Gość gajaww8181
On pisał że przesadzam , że jego przeszłość nie jest wazna i żebym żyła tym co teraz ale nie potrafię zapomnieć o tym co robił kiedyś. Poza tym podejrzewam że cały czas mnie oszukiwał i nie mój prawdy jak byliśmy razem. Już raz go zostawiłam powiedziałam że nie chce z nim być ale potem zaraz napisałam do niego że go kocham i tęsknie nie chce już tego powtarzać bo zrobię z siebie kretynkę :O Na facebooku zaznaczyłam że jestem wolna, napisałam mu żeby dał mi spokój i że nie żartuje bo nie chce go znać, wiem że się już pierwszy nie odezwie ale z glowy nie mogę go wyrzucić :((((