Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ślub bez wesela.

Ślub bez wesela??

Polecane posty

Gość Ślub bez wesela.

Miała tak któraś? zadnych wesel, trenów, setek gosci tylko podpisac co trzeba i do domu?

Gość gość
napisz sobie kontrakt małżeński na karteczce samoprzylepnej jak Meredith i Derek. ;)

Gość Ślub bez wesela.
Nie, lepiej wziąć 40 tysiecy pozyczki i splacac 10 lat :) I nastawiac zarcia zeby wszyscy rzygali, i koniecznie biala suknia z welonem 3 metrowym bo co ciotka zyta powie

Gość gość
wesele fajna rzecz, jest co wspominać, tylko, że duży wydatek, zresztą większość swojej dalszej rodziny nie lubię i nie wiem czy będę robić wesele

Gość wolalabym przyjecieee
Ja nie lubie wielkich skupisk ludzkich, przeraza mnie wizja wesela. Wolalabym przyjecia male dla najblizszych, skromna suknia i tyle. Rodzinka juz robi sprzeciwy bo jak to przyjecie? Strasza, ze nie przzyjda jesli nie bedzie wesela,a ja nie widze sie jak panna mloda na wielkiem weselu.

Gość Prawa Tywe - emerytowana
Moja siostra tak miala, slub potem do kawiarni doslownie kilka osob, 4 godzinki i do domu. Ale ona była w ciąży.

Gość gość
Ja tak miałam. Brałam ślub za granicą , tylko my ( nawet świadków nie znaliśmy ), rodzice przez kamerę oglądali na żywo w Polce :) piękna sesja zdjęciowa w cenie i wspominam po dziś dzień cudnie. W życiu nie chciałam wesela , ciotek których nie lubię w tym ważnym dla mnie dniu etc , pijaństwa, przytupu do disco polo i tym podobnych

Gość letyccja
Za swiadka nikogo brac nie trzeba, w przypadku cywlnego swiadkiem jest urzednik :D A w koscielnym ksiadz...

Gość gość
do urzędu cywilnego w Polsce musi być dwóch świadków

Gość letyccja
urzednik + inny pracownik 🖐️ gdzie tak slyszalam ze nie mieli kogo na swiadka wziac czy nei chcieli i wlasnie byl urzednik i jakas tam jeszcze pracownica.