Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MAXATIN - co o tym myślicie ?

Polecane posty

Gość gość

Maxatin jest 100% naturalnym suplementem, który w udowodniony sposób zwiększa objętość wytrysku, wzmacnia erekcję i doznania seksualne. Znacznie łatwiej poderwać dziewczyny kiedy ma się niezachwianą pewność siebie i odwagę, by pokazać im, że kiedy dojdzie do zbliżenia spełnisz ich oczekiwania i sprostasz wymaganiom. Dzięki nam sprawisz, że ciągle będą wracać i prosić o więcej. Teraz Maxatin zagwarantuje Ci ogromne seksualne pobudzenie, intensywniejsze chwile uniesień dla Ciebie i Twojej Partnerki za każdym razem kiedy nadarzy się okazja pokazać, co potrafisz zdziałać w pościeli.

Gość colt53
polecam,brałem i efekt był taki jak się spodziewałem.Jedyna wada jest taka,że nie wskazana jest dłuższa wstrzemięźliwość bo bolą jądra.

Gość dominikkswe
Mi pomógł Profolan na łysienie. W tym miejscu http://helti.pl/produkt/profolan znalazłam całą prawdę o tym suplemencie warto poczytać przed zakupem

Gość gość
Jako mlody, zdrowy czlowiek kupilem Maxatin. Ponad 3 tyg bez onanizowania sie przy codziennym braniu kapsulek po 2 po posilku. Po prawie miesiacu sprawdzilem czy objetosc rosnie i rozczarowalem sie. Be efektu. Nie polecam bo to strata kasy. Najlepszy sposob to zdrowe odzywianie i sport. Wiem z doswiadczenia. Jesli ktos ma watpliwosci to odradzam kupno. Wszedzie zlodzieje chcacy sie wzbogacic

Gość gość
Ktoś stosował? Biorę 3 miesiąc i faktycznie więcej jest ładunku ale nie na tyle żeby się zachwycać:D

Gość batNAgłupote
IDIOTYZMY i fałszywe opinie marketingowe. Wystarczy PIĆ WODĘ tak jak zaleca sie przy zdrowej diecie (zresztą producent tego "cudu" też każe pić duzo wody ha ha ha) a ilośc spermy jest wieksza. Wszystkie suplementy diety dla facetów daja ten sam efekt odżywczy. Bo CUDÓW NIE MA. Tylko zdrowe odżywianie.