Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O czym napisać książkę

Polecane posty

Gość gość

dajcie pomysły to napiszę ;D

Gość gość
psychologia kobiet...

Gość zwrotnik_raka
o zyciu :classic_cool:

Gość gość
o d***e marynie może..???

Gość gość
napisz o mnie :)

Gość gość
nie wiem, może to będzie opowiadanie na kilka stron, a może powieść na 300-400. Jakieś pomysły?czekam ;p

Gość gość
napisz kryminał.... np. w spokojnym miasteczku ginie piekna dziewczyna, wszyscy są podejrzani

Gość gość
ty masz problem z tytułem i chcesz napisać 300-400 stron no ciekawe bardzo...:)

Gość gość
jedną juz napisałam na 200 stron, fantastyka. A teraz nie wiem o czym, nie chce niczego banalnego

Gość gość
co z Ciebie za pisarka, że nawet pomysłu nie masz :o

Gość gość
pulchny ale się uśmiała...:)dobre

Gość gość
ja bym poczytała o jakiejś chorobie psychicznej tzn od strony chorego tak jak on to widzi

Gość gość
tamtą napisałam jak brałam narkotyki, więc pomysły miałam, teraz jestem na odwyku i chcę coś napisać jako forma terapii, ale nie wiem o czym.

Gość bernank
podsunę pomysł o GENDER 'czyli facet ubiera się nie koniecznie u Prady' kupujesz pomysł mając wyobraźnię ?

Gość gość
Napisz o maloletniej prostytutce! To bedzie hit

Gość qwrtuoppnvxdyvjydyggi
Napisz o nastoletniej anorektyczce co sie zakochala w psychologu,a psycholog to jest zabojczo prxystojny lecz nie interesuja go malolaty.a ta dziewczyna nie kochana przez nikogo nie moze sie odnalezc, i nie widzi ze pewien mlody chlopak chcialby jej pomoc. a pewnego dnia ukazuja sie jej duchy anorektyczek i bulimiczek na cmentarzu i ona postanawia odzyc. niestety ktos ja zg****il,przez co popadla jeszcze nizej,w anoreksje bulimiczna. coraz bardziej kocha swojego psychologa jak ojca ktorego nigdy nie miala. kiedy lexy w szpitalu z powodu wynoszczenia swojego organizmu,zapada w smierc kliniczna. budzi sie po 7 msc . przez ten czas zdazyla w przyspieszonym tempie obejrzec swoje zycie i zobaczyla ze mama narawde ja kocha,a ojciec nie zyje bo mial wypadek gdy byla w brzuchu mamy. gdy juz wycgodzi ze szpitala,wszystko niby zmienia sie na lepsze.nagle dowiaduje sie ze jej babcia umarla i mama musi leciec do niej, ale dziewczyna nie moze z nia bo musi lezec i odpoczywac.zajmuje sie nia chlopak ktory juz byl tu wspominany.2 dni pozniej przychodzi policja i mowi ze jej mama zginela w wypadku samolotowym. potem dowiaduje sie ze jej psycholog tez tez lecial tym samolotem. dziewczyna wciaz zajmuje sie ten chlopak i adoptuje ja jego rodzina,bo ona juz nie ma nikogo.w nocy przychodzi duch mamy i zwodzi dziewczyne przez sen,tak ze ona lunatykuje.mowi ze teskni i czy chce by ona byla z nia.dziewczyna mowi ze bardzo.i ona przez sen wypada przez okno i w ten sposob jest w niebie ze swoja mama i tata.a ten chlopak z milosci zwariowal i wylafowal w psychiatryku.