Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MaxiKing

Seks Analny A Rozmiar

Polecane posty

Gość MaxiKing

Jestem ze swoją dziewczyną ponad 3 lata , Od dość długiego czasu próbuję ją przekonać abyśmy spróbowali kochać się analnie, Ta zawsze mi odmawia mówiąc "nie dzisiaj" może jutro, narzeka jednocześnie na mój rozmiar penisa który ma 23cm i 16cm w obwodzie. Mówi że jest za duży. Dodam jeszcze że nie uprawiała nigdy tego rodzaju seksu i jest źle do tego tematu nastawiona. Jak myślicie mam odpuścić temat całkowicie, namawiać dalej, czy iść przerobić to z inną kobietą ? Jestem Ciekaw jakie są wasze opinie ...

Gość lolitka2424
Hej a prubowales jakos inaczej do tego podejsc?? Przygotowac ja do tego?? Np. Palcem w okolicy tej drugiej dziurki albo wlozyc delikatnie i powoli?? Bo to wcale nie dziwne ze dziewczyna sie boi sexu analnego skoro masz takiego duzego :) ja tez bym sie bala bo moj chlopak tez mnie dosc dlugo na to namawia a jestesmy ze soba 2 lata i ma podobnego do Cb i raz juz sprubowalismy bez zadnych przygotowan i wogole i musialam sie wycofac jak juz zaczol wchodzic bo zaczelo bolec i teraz tez tak mowie moze jutro nie dzisiaj i wogole ale on nie rezygnuje :-P i nadal mnie namawia i Ty raczej tez nie powinienes rexygnowac skoro jedynym powodem dla ktorego Ona nie chce tego zarobic jest rozmiar :) musisz z nia pogadac szczerze i dowiedziec sie czy tylko z tego powodu co wczesniej wymienilam sie przed tym wzbrania czy jest jeszcze jakis... powodzonka zycze :)

Gość Mezatka27
Bez urazy....Skoro tak bardzo ciagnie Cie do sexu analnego moze powinienes znalezc sobie faceta o homoseksualnych pogladach.... Wg mnie "przestrzen miedzy posladkami" jest do wydalania.... Zaznaczam ze to tylko moja opinia :P