Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezapominajka321

Mieszkanie razem bez slubu

Polecane posty

Gość niezapominajka321

jest jeszcze ktos kto tego nie toleruje

Gość gość
a co widzisz w tym złego?

Gość niezapominajka321
dziwki i kurwiarzy

Gość gość
mieszkanie razem przed ślubem tak samo jak seks przed ślubem to nazywanie porządkiem "burdelu w pokoju"

Gość khyffcghnki
a ja na przykład widzę kochających się ludzi razem mieszkających.

Gość gość
a ja widzę kochającą ją z nadzieją czekającą na oświadczyny i jego, który właśnie dostał wszystko czego potrzebował i ma resztę w d***e!

Gość ktta
A teraz usiądź i trzymaj się mocno tępa krowo - ja mieszkam z facetem bez śłubu już 5 lat i nie czekam na żadne zaręczyny. Ślubu nie chce i nie mam zamiaru brać. Taka ze mnie k***a, a co!

Gość gość
po co facet ma się żenić jak wszystko dostał?! To tak jak zwykły obywatel ma przywileje prezydenta bez kandydowania.

Gość gość
taką kobietę można nazwać prostytutką a faceta sponsorem

Gość gość
ktta A teraz usiądź i trzymaj się mocno tępa krowo - ja mieszkam z facetem bez śłubu już 5 lat i nie czekam na żadne zaręczyny. Ślubu nie chce i nie mam zamiaru brać. Taka ze mnie k***a, a co! xxxxxxxxxxxxxxxx bądź k***ą dalej! to wolny kraj!

"K***a" to, o ile dobrze pamiętam, wulgarne określenie prostytutki. Więc nie pasuje ;)

Gość gość
A ja lubię tą modę bo nie musze być wierny kobiecie, ani wydawać kasy na pierścionek zaręczynowy itp. poznajemy się i ko kilku spotkaniach jest seks i mogę spokojnie umawiać się z innymi :)

chyba się zapędziłeś, bo razem mieszkają zazwyczaj osoby w stałych związkach :)

Gość gość
jesli ktos nie wie - samo stwarzanie okazji do grzechu jest grzechem ciezkim, seks tez jest grzechem, pary ktore mieszkaja razem przed slubem w wiekszosci sie rozwodza, a te ktore nie mieszaly razem nie - to jest fakt

Gość gość
ślubu nie ma więc po kilku latach to prawie jakby związku nie było tylko przerwa i wspólne mieszkanie jako współlokatorzy

Ja znam 2 pary, ktore wlasnie z powodu sexu sie rozeszly bo po slubie dopiero wyszlo szydlo z worka. Niech kazdy sam decyduje co dla niego jest dobre i tyle.

Gość goscia
ale bzdety wypisujecie :D :D ja mieszkalam z facetem 7 lat przed slubem i 7 lat po slubie, i slub nie uczynil zadnej, ale to zupelniej zadnej roznicy w naszych domowych relacjach. ale tez ja nie czakalam na zaden pierscionek, bo nie uznaje tego typu szopek i gdyby facet mi sie urwal z piersiocnkiem w pudeleczku i padl na kolana, to chyba bym sie takim czyms raczej zniesmaczyla :P o slubie, a wczesniej jego braku, normalnie i otwarcie rozmawialismy we dwoje i nikt nie czekal na niczyje oswiadczyny, bo mamy zwiazek partnerski, a nie jakies oczekiwanie na czyjas laske. albo szantaz typu nie dam ci zamoczyc puki mi nie dasz pierscienia :D to jest dopiero prostutucja zakamudlowana ;)

Gość gość
ale ślub jednak wzięłaś! dlaczego, skoro tak cudownie było bez? co was do tego popchnęło?

Gość goscia
na do tego nic nie 'popchnelo', tylko zawsze sobie myslelismy, ze kiedys tam wezmiemy slub w celach typowo pragmatyczno-urzedowych. dla juz pierwsza randka byla slubem, wiedzielismy, ze od tej chwili laczymy swoje zycie z ta druga osoba, wiec wszystkie nastepne lata razem to po prostu oczywistosc :) ale to trzeba wiedziec, ze sie calkowicie ta osobe kocha i jej wierzy, wtedy nie ma jakis smiesznych podchodow w stylu, ze moze ktos mnie zwodzi, moze mnie chce wykorzystac, a moze mi nigdy nie dla piercionka z brylancikiem, ktorym bede mogla swiecic w oczy kolezankom ;)

Gość goscia
i mysmy nie rozpatrywali naszego wspolnego bycia, ze taraz jest przed slubem, a taeraz po slubie, tylko od samego poczatku zachowywalismy sie tak, jak para malzenska, wiec sam fakt slubu nic w tym nie zmienia. jedynie bylo to symboliczne uczczenie 7 rodznicy zwiazku, mamy skromne srebrne obraczki jako taki mily, sentymentalny akcent :)