Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sławna_uczona

Podoba Wam się figura jak u Marylin Monroe

Polecane posty

Gość gość
Z***biście seksowna tak wygląda prawdziwa kobieta a nie jakieś wieszaki cholerne. brał bym ją. ale tu na kafe albo same maciory albo szkielety 🖐️

Gość gość
mi tez sie podoba:) ale ona szczupla byla przeciez...

Gość gość
mam identyczna i czuje sie grubo, troche mniejsze cycki, ona tu wazy nie wiecej jak 53 kg

Gość gość
zwariowalas kobieto jak mozesz czuc sie grub:/ zwariowałaś chyba..

Gość sławna_uczona
a ja słyszałam ze 42. Ale obojętnie, jak dla mnie była z***bista. Tyle że ona miała spore wahania wagi nawet do 12 kg. mnie się nawet w tej grubszej wersji podoba. Ona rzeczywiście była baaardzo seksowna!

Gość gość
Może być, ale bardzo tandetna.

O tym 42 to było w "najczęściej powtarzanych mitach o Marilyn Monroe", ona była niska, mając rozmiar 42 miałaby widoczną nadwagę.

Gość HerrPetiaGoras
widziałem w jednym sklepie jej słynne zdjęcie z podwiewającą sukienką, gdyby miała założone stringi, to byłby hit , a ma jakieś paskudne gaciory

Gość gość
Moorland, jesteś jakimś bandytą i satanistą!

Gość sławna_uczona
właśnie że ona nawet w 'gaciorach' była seksowna, a nie tak jak teraz każdy d*pe pokazuje. To dopiero tandeta!

Gość gość
ona byla prawdziwa kobieta,figure miala.....o takiej mozna pomarzyc,takie zjawisko jest raz na sto lat

Gość znowu_10_osob_ukradlo_spacje
kiedyś w modzie było to co grube bo świadczyło o dobrym statusie materialnym,wszak większośc ludzie nie miała co żreć to ci którzy mieli za co żarli ile się dało, na szczęscie w 21wieku wróciliśmy do klasycznych kanonów piękna :D i teraz ładne jest to co jest ładne a nie to co jest grube.

Gość sławna_uczona
Różne osoby różnie wyglądają z danym rozmiarem. Ale przecież to nieważne. Ważne że figurę miała jak prawdziwa kobieta, nie rozumiem dlaczego niektórzy zachwycają się wieszakami.

Gość gość
właśnie że ona nawet w 'gaciorach' była seksowna, a nie tak jak teraz każdy d*pe pokazuje. To dopiero tandeta! Nie kazdy pokazuję d**ę ;) tandetna jest, ledwo przeciętna. Kobiety z ulicy są ładniejsze od niej. Takie zjawisko raz na 100 lat hehe taaa... Co druga z ulicy lepiej wyglada.

Gość gość
Morlan poczytaj jej biografie ,wagę miała czasami do 70 kg.Ale jak się chce popieprzyć i udawać mądrą , to się tak mówi jak ty.Miała wahania wagi dlatego stosowała lewatywę.Zwłaszcza jak chciała wbić się w kreację.Obejrzyj jej filmy z łatwościa wyłapiesz róznice w wadze.A te zdjęcia tutaj to z jej początków w okolicach 20 , 23 jak się przebijała jako modelka) Dziewczyna z uwagą o rozmiarze 42 ma rację.

Gość gość
Ona gruba nie była. Przeciętna. Nie ma się czym zachwycać.

Gość bernank
założę się o dobry koniak pięciogwiazdkowy, że Marylin miała pięknie zarośniętą łajdaczkę w kolorze ciemnej szatynki !

Gość bernank
nie musiała nawet nóg i rąk depilować a faceci na jej widok i tak rzucali się z wieżowca !

Gość sławna_uczona
To prawda, te zdjęcia są z początku jej kariery, jeśli chodzi o twarz to nie wyglądała tu tak zjawiskowo jak później.Podejrzewam że Ci co piszą że była przeciętna nawet nie wiedzą kim ona jest, wstyd :p google się kłania. Jakbyście taką dziewczynę zobaczyli to byście nie byli tacy wyszczekani, języka by Wam zabrakło w gębie a mały by Wam stanął w mgnieniu oka.

Gość gość
gość NO I JAKAS MACIORA POLSKA DALA POPIS Szczuplutka jestem i ładniejsza. Bez odbioru. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx chyba ci sie snilo:D:D:D

Gość gość
ONA MIALA FIGURE-zazdrosne paszczury,miala dope cycki i w pasie 53 cm i ten wzrok...............boska wenus..........

Gość bernank
a dzisiaj kobieta aby pokazać nogi to musi - opalić - wydepilować - wywoskować - pozbyć się cellulitu - wyleczyć żylaki zanim tego nie wykona pomyślnie to duupa blada , zapocona i cuchnąca będzie łazić w upale 40 st. C. aż do zacapienia włącznie za czasów MM wystarczyło, że kobieta była piękna i już !

Gość gość
taaaaaaaaaaaaa :D od razu na kafeterii znajduje sie te ktore maja IDENTYCZNA figure :D jasne jasne tylko dziwne ze takich dziewczyn nigdzie nie widac :D

Gość bernank
tylko się chwalą , że takie piękne jak MM a gdy pokaże się na fotce to klękajcie narody , duupa jak szafa w kalesonach , tzytzek AAA zaklejony taśmą , włosy ścięte na jeża !

Gość gość
Nie, wolę ciemniejsze dziewczyny.

Gość bernank
a na tej fotce j.w. oczy z lekka przymróżone i usta przygotowane do pocałunku oraz łajdaczka pięknie i naturalnie zarośnięta !