Gość Kwiateeeek Napisano Lipiec 29, 2013 Witam, jest ktoś chętny na to by od jutra - 30.07.2013 rozpocząć nowy etap swojego życia ? Moim głównym celem jest zmiana ciała, jak i umysłu. Zasady : 1. cztery posilki dziennie - 9.00, 12.00, 15.00 i 18.00 2. ćwiczenia Ewy Chodakowskiej - codziennie oprócz soboty, lub niedzieli, 3. MAŁO - kcal, cukru, tłuszczów, węglowodanów, wody gazowanej, 4. DUŻO - owoców, warzyw, nabiału, mięsa z indyka, wody mineralnej 5. zamiast cukru - słodzik 6. WIARA W SIEBIE ! Zasady nie są trudne. Jutro podam swoje wymiary i wagę. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 29, 2013 owoce to cukry jak bedziesz tak duzo ich jadla to nie schudniesz ,warzywa to weglowodany mozna ich jesc ale rano a wieczorem najlepiej jesc bialko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dafne23 Napisano Lipiec 29, 2013 Cześć Kwiatek ja chętnie się przyłączę, też chcę zacząć od jutra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 29, 2013 a dlaczego chcesz wyeliminowac gazowana wodę??????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 30, 2013 bo woda gazowana jest niezdrowa. Ja już wstalam dzis, wlasnie jem sniadanie - jogurt naturalny + 20 gram płatków owsianych. :))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 30, 2013 co jest niezdrowego w wodzie gazowanej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiateeeek Napisano Lipiec 30, 2013 Ma dużo kalorri, bombelki sie nieprzyswajają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 30, 2013 hehe ta woda gazowana i kalorie :D chyba pomylila ci sie z woda smakowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiateeeek Napisano Lipiec 30, 2013 Całkiem możliwe, musze sie nauczyć rozpoznawac wody, bo zawsze piłam słodkie i gazowane. Jakoś nie mogę się przemóc żeby pić zwykła wodę, jest taka bez smaku.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 30, 2013 mozesz dodawac do wody cytryne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 30, 2013 a ja nie pije wody tylko 3-4l herbaty zielonej i czerwonej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach