Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem_tylko_gościem

Piękne serca Polaków DZIĘKUJE

Polecane posty

Gość jestem_tylko_gościem

Wiecie co dziewczyny.... tak sobie właśnie siedzę i myślę.... Zanim zaszłam w ciążę byłam egoistką, patrzyłam tylko na swoje potrzeby - tak, dzisiaj muszę to obiektywnie stwierdzić, chociaż kiedyś bym się o to obraziła. Kiedy zaszłam w ciążę uważałam, że każdy ma mi ustępować, całować itd... - tak, wiem, że to jeszcze gorsze i głupsze podejście. Za niedługo mam już rozwiązanie i analizuje cały przebieg mojej ciąży i dostrzegam w sobie wielką zmianę ! Przez te 9 miesięcy spotkałam na swojej drodze niesamowitych ludzi, którzy mi pomogli - całkowicie za darmo, nie licząc nawet na aprobatę. Myślę, że to właśnie Ci ludzie otworzyli mi oczy na świat, pokazali, że można być bardzo dobrym człowiekiem nie koniecznie licząc na zysk. Mam łzy w oczach kiedy pomyślę o starszym Panie z autobusu (koło 90 lat) który ledwo trzymając się drąga wstał i ustąpił mi miejsce, nalegając że on nie usiądzie! Albo kiedy pomyślę o Pani, która obdarowała mnie workiem pięknych nowych ubranek dla dziecka, kiedy dowiedziała się o mojej sytuacji materialnej.... i mogłabym tak wymieniać i wymieniać. Polska to może zacofany kraj, ale żyją tu ludzie o wielkich sercach!!!! Dziękuje za to Bogu!

Gość grtgeg
Wiesz co... Zazdroszczę ci że potrafisz przyjmować pomoc. Łatwiej wtedy też samemu dawać, a gdy się potrzebuje, to prosić. To wielka wiedza i sztuka. Pociechy z maleństwa! Śpijcie dobrze. :)

Gość gość
a dalas na msze:D

Gość gość
na dziecko, internet ciebie stać a już na ubranka dla dziecka nie, oto polska mentalność, bieda sie rozmnaża

Gość gość
"Przez te 9 miesięcy spotkałam na swojej drodze niesamowitych ludzi, którzy mi pomogli - całkowicie za darmo, nie licząc nawet na aprobatę. " :O WTF? Nie liczac na aprobate? Co ty analfabetko chcialas powiedziec? Znaczenia slow chyba nie znasz bo ta "aprobata", tak tutaj pasuje, jak jak ty na matke :P

Gość gość
Od razu wiadome było, że zabiorą głos ludzie o zamkniętych sercach i umyśle :D A skąd możesz wiedzieć, jak i skąd korzysta z internetu? Analfabeta to osoba która nie posiadła umiejętności pisania i czytania, a nie osoba która, być może przez pomyłkę, użyła nieadekwatnego słowa. A na codzień więcej uśmiechu Wam życzę, naprawdę nie umrzecie jak będziecie sympatyczniejsze ;)