Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POMOCY Prosze o szybka odpowiedz

Polecane posty

Gość gość

Od prawie pol roku biore tabletki madinette. Jak dla mnie rewelacja..zero skutkow ubocznych,tylko przy pierwszym opak plamienia w srodku cyklu. Kolejne cykle jak w zegarku..krwawienie z odstawienia zawsze 2 dnia siedmiodniowej przerwy. Pisze tutaj poniewaz bardzo sie przestraszylam. Otoz okres z odstawienia powinnam miec za 8 dni. Od kilku dni,dziwnie sie czulam,bolaly mnie piersi,nadal zreszta bola i sa nabrzmiale,pobolewalo podbrzusze.. Teraz podczas usypiania synka niesamowicie kulo mnie w prawym jajniku. Kiedy zasnal,poszlam do toalety,a wkladka poplamiona dosc duzo i mocno,gesta,brudna,ciemno brazowa wydzielina..po wysikaniu kiedy sie podtarlam byla juz krew czysta. Co moze byc tego przyczyna. Prosze o odp bo bardzo sie przestraszylam.

Gość gość
Na pewno nie przeoczylas jakiejs tabletki?nie spoznilas sie ponad 12 godzin?

Gość gość
Tabletki biore systematycznie o 20 bo mam ustawione przypomnienie. Max opoznienie jakie bylo to 1,5 godz.

Gość gość
a nie byłas tez chora, nie przyjmowałas leków, nie wymiotowałas w ostatnich dniach? To wyglada jakby któras pigulka nie zadzialała. Ja bym odczekala czy teraz to bedzie wygladało jak zwykly okres czy beda jakies anomalia i nie brałabym juz w tym cyklu pigułek, normalnie przerwa 7 dniowa tylko kilka dni wczesniej.

Gość gość
a dlaczego nie bralabys juz pigulek? W sobote jakos po gndz 22 mialam jednorazowa biegunke,ale bol piersi i podbrzusza juz wczesniej mi towarzyszyl. W sobote w nocy tez wspolzylam. Nie biore lekarstw poza cholinexem od kilku dni.