Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gsgsssy

zacofany naród

Polecane posty

Gość gsgsssy

dlaczego tu na kafe są wredne i obłudne k***y i do tego głupie? Wytłumaczcie to. Bo wg mnie jak czytam wypowiedzi niektórych i ich poziom kultury to kojarzy mi się z totalną patologią. A chwalą się jakie to są matki polki, najbogatsze, mają najlepsze samochody, cudownych mężów, najdroższe kosmetyki, a w głowie siano :D. Ale co tam jedna drugą w łyżce wody by utopiła z zazdrości:D. A już nie wspomnę o sraczkach-staraczkach które myślą że dzięki kafe zajdą w ciążę. Zacofany naród :D:D:D.

Gość gość
Coz poradzisz... mnie najbardiej sie podobaja tematy takie bardziej z zycia a nie jakies kolejne koloryzowania:D

Gość gość
ja jestem zadowolona z życia i dumna z syna. nie napisalam tu nigdy ile zarabiamy/jaki mamy samochód/itp ja tu wchodzę po: -opinię na tmt zabawek itp -aby sie troszke rozerwac i posmiac -czasem cos komus doradze :)

Gość gsgsssy
No otóż to, normalne tematy z życia są dla mnie mile widziane, również jestem mamą 2 miesięcznej córki i też jeśli mnie nurtują jakieś pytania to piszę, pytam. Fakt faktem też tu wchodzę żeby się pośmiać - z czyjejś głupoty :D a tej głupoty niemało tutaj :o. Poza tym mało tu życzliwości niestety...