Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie , mam 17 lat uprawiam z moim chłopakiem seks , ale w zabezpieczeniu ,on używa gumek . Zawsze gdy dochodził był już po za mna ,nigdy we mnie. Czy jest możliwe żeby w jakiś sposób mógł mnie zapłodnić ?!?Sprawdzał za każdy razem czy z prezerwatywa jest wszystko ok. Okres spóźnia mi sie już ponad tydzień .

Gość Faithy_
Możliwe. Przy odpowiednim użyciu prezerwatywy istnieje 2% szansy na zapłodnienie. 2%, a nie 0. A więc ryzyko istnieje zawsze. Powinnaś wykonać test ciążowy.

Gość Gremlinka
Popieram poprzedniczkę. Najpierw zrób test, zamiast martwić się na zapas.

Gość gość
Kobieta zawsze jest gotowa na zaplodnienie Jezeli wprowadza czlonka do c*pki to musi liczyć ze może zaciążyć.Dlaczego wy młode nie pytacie swoich mam jak pojawiliście się na swiecie.One powinny was wprowadzić do tego życia.W szkole nie uczyliście się biologii.Zaczynacie od praktyki tylko otwierając c*pki.

Gość gość
Martwie się poprostu . To nie pierwszy raz kiedy spóźnia mi sie okres . Miałam taki czas że miałam regularne miesiączki , a od paru miesięcy mi się spóźnia . Właśnie tydzień ,czasem troszke dłużej . Mam jeszcze jedno pytanie czy np tydzień przed okresem gdy kocham się z chłopakiem , to to może być przyczyną spóźnienia okresu tzn . czy stosunek może opóźnić okres ? Czy to zależnie od organizmu ?

Gość gość
Zrób ten test i tyle.

Gość gość
Stosunek, który nie doprowadził do ciąży nie może opóźnić miesiączki. Nieregularne cykle skonsultuj z ginekologiem, bo możesz mieć zaburzenia hormonalne. Im wcześniej wykryte, tym lepiej.

Gość dsseeeee
co za debilne pytanie..do szkoły, a nie do seksu!