Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dowiedziałam się dziasiaj

Polecane posty

Gość gość

ze mam krzywa przegrode nosowa . Duzo o tym slyszałam i czasem sie przygladałam swojemu nosowi, bo ma dziwne ułożenie ale nigdy nie miałam pojecia co to jest a teraz juz wiem dlaczego często boli mnie gardło , cały czas mam katar na jedną dziurkę , kiedyś ledwo słyszałam i teraz też nie jest za fajnie do tego mam zla wymowe a to wszytsko przez krzywa przegrode ! Ide do laryngologa niech mi daje skierowanie na operacje

Gość dziecięca_trauma
tez mam krzywa przegrode. musisz miec dosc mocno krzywa skora az tak to odczuwasz.

Gość gość
no właśnie choć tak bardzo tego nie widać jednak jak się o tym dowiedziałam widzę o wiele bardziej niż wcześniej poza tym w końcu minęły mnie ciągłe pytania dlaczego non stop mam katar albo dlaczego co tydzien boli mnie gardło :/

Gość dziecięca_trauma
mi czesto zatoki szwankuja, tez pewnie przez to

Gość dziecięca_trauma
w sumie mam brzydki nos, przy okazji mozna by go troche poprawic. hmnn, musze sie przyjrzec tematowi...

Gość gość
Tak dokładnie dlatego założyłam go bo na pewno nie tylko ja mam takie problemy, a ktoś tak ja jak mógł nie wiedzieć,że to to poza tym dobra a wręcz świetna okazja aby w końcu zrobić sobie nowy nosek bo poza sama przegrodą jest on długi i garbaty wiec przy okazji można by go ulepszyć . Musze teraz szybciutko wybrać się do laryngologa po skierowanie i znaleźć szpital i lekarza dobrego , który się tego podejmie