Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lepiej być mądrym czy ładnym

Polecane posty

Gość znowu_10_osob_ukradlo_spacje
no ale ja nie wnikam kogo sprawa tak z boku oceniam sobie :D on sie za faceta nie uwaza wiec ja nie klasyfikuje go nigdzie bo ciezko oceniac czy to kreacja dla lansu czy zaburzenie czy moze faktycznie ma chromosomy bardziej kobiece niz budowe.

nie wiem czego nie rozumiesz i o co chodzi z tematem :D

Gość gość
jak mial zone i dzieci to chyba wiadomo, ze facet.

Gość gość
wkleilam czego nie rozumiem.

no ale ja nie wiem czego mozna tam nie rozumiec jak rowniez nie wiem do czego odnosi sie drugie zdanie z tematem. no mial dziecko zanim sie przerobil "nieco". teraz to nie jest ani rodzaj meski ani zenski ja bym to okreslil jako "grodzkie" wszak po cos ten 3 rodzaj jest.

Gość gość
napisalam wyraznie czego nie rozumiem, a co do grodzkiego to nazwales go kobieta i tego tez nie rozumiem:D

Gość gość
a co to znaczy " nieco" :D?

Gość gość
aaa wrocilam do poprzedniej strony i widze, ze jeden moj post nie wszedl, a pisalam ad, tej niby twojej uleglosci i swietego spokoju:D ­ odpisalam mniej wiecej, ze dla spokoju Twojego( nie swietego, bo to dla mnie cos irracjonalnego) spadam:D 🖐️

a gdzie użyłem teog nieco ? pewnie chodzilo mi o odrobine,namiastke w sensie nieco wiecej(niewiele wiecej) nie wiem co cie dziwi przeciez jest takei slowo ? wiem ze napisalas czego nie rozumiesz a ja nie rozumiem jak mozna nie rozumiec przeciez jasno napisane. a jzu widze to nieco - w sensie ze jest w pol drogi bo cycki sobie sprawil a na reszte moze kasy zabraklo :D nie wiem tez co ma spadanie ze spokojem wspolnego cholera piszesz jakos niejasno :D no tez spadac mialem wiec milego 🖐️🖐️🖐️