Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego zajęte kobiety szukają sobie facetów w necie

Polecane posty

Gość gość

Nadziałem się na taką ostatnio, parę randek, chciała od razu przejść do rzeczy, ja wolałem ją po woli poznawać (przystawiała się), ona się z randki do randki coraz bardziej oddalała się i wkurzała aż w końcu zerwała kontakt, coś tu jest nie halo... i wszystko na to wskazuje że ona ma faceta!!! nie ważne jak się dowiedziałem... potajemne spotkania z innymi co to ku*wa ma być...

Gość gość
Kobiety to dziwki !!! Taka prawda !!

Gość gość
Zajeci faceci robia dokaldanie to samo. Myse ze jest ich nawet wieszosc. Wiec co nam kobietom z jaiej paki nie wolno???!!

Gość Autortematutego
No ale po co jej to? tak ją swędzi... ja nawet nie wiem czy to czasami nie jest jej mąż... uważajcie na kobiety które są atrakcyjne a nie wstawiają swoich zdjęć na portalach... powód jakiś ZAWSZE jest...

Przecież to robią i faceci i kobiety... a dlaczego maja tego nie robić? Przecież sie tylko spotykaja to nie jest zwiazek jeszcze wiec korzystaja. Ty myslisz że jak sie z tb spotyka to jesteście razem? ,

Gość gość
gość Zajeci faceci robia dokaldanie to samo. Myse ze jest ich nawet wieszosc. Wiec co nam kobietom z jaiej paki nie wolno???!! xxx Jeśli wśród facetów istnieje pedofilia to znaczy, że kobietom wolno też to robić? Myślcie czasem indywidualnie a nie idziecie bezmyślnie za stadem jak głupie krowy!

Ale też jest zjawisko pedofilii wśrod kobiet. Znacznie mniejsze co prawda niz u mezczyzn ale jednak jest

Gość gość
Lars chodziło mi o ty, że nie można patrzeć na to, że jak ktoś robi coś złego to my też mamy prawo to robić. Z takim myśleniem świat będzie dążył do zagłady a ludzie do bratobójczej walki.

Gość Autortematutego
Lars_Ulrich nie chodzi o to czy jesteśmy razem, ale jak się sama przystawia od początku to raczej nie jest tylko koleżanka, jak bym chciał to bym ją zaciągnął do wyrka dalej uważasz że to jest bez znaczenia dla jej faceta, być może męża?

Gość gość
Bo sie znudzily swoimi facetami lub szukaja lepszego modelu !

Gość gość
Lars kiepska sprawa z tą spacjom ? ile miałeś postów ? ja ponad 5000

Gość gość
kazda to dzifka...po prostu :-9

Gość Autortematutego
Dawanie d**y na lewo i prawo to chyba teraz standard... wszyscy się p******ą ze wszystkimi dla zabawy...

Gość gość
szukaja dreszczyk emocji...i to cos :-d