Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ornitolożka23

Nie chce być ze mną

Polecane posty

Gość Ornitolożka23

bo słucham metalowej muzyki:(

Gość gość
To nie dobrze :-D

Gość gość
nie przejmuj się tylko znajdź sobie metala i po kłopocie..:)

Gość gość
Dużo tracisz ;) to tylko pierwsze wymagania :D

Gość gość
Ma do tego prawo.

Gość gość
to ty powinnaś sobie go odpuścić jak on nie słucha metalu a nie na odwrót ...ja jak słuchałam tej muzy to ona była dla mnie całym światem i ludzi też poznawałam pod tym kątem więc nie wiem jaki problem jest i dziwię ci się że ktoś kto nie słucha tej muzy wpadł ci w oko ...no że chyba ty się zmienisz i przestaniesz być metalówą ale czy on jest tego wart ??!!!

Gość Ornitolożka23
Byłabym w stanie zaakceptować faceta, który słucha innej muzyki (no może poza jakimś różowym popem, disco polo, techno). Jestem osobą otwartą również na inne gatunki. Boli mnie natomiast to, że gdy tylko powiedziałam mu o swoich upodobaniach muzycznych uznał, że nie pasujemy do siebie (on słucha electro). Nie, nie zmienię się, ale jest mi potwornie przykro, że inny gust skreśla mnie w czyichś oczach. Nie sądziłam, że komuś może to przeszkadzać.

Gość gość
a może problem tkwi gdzie indziej a muzyka jest tylko wymówką..bo wydaje mi się jak by mu na tobie zależało to by chyba przymknął oko na to, że słuchasz innej muzy..bo przecież jest wiele innych wartości w tobie nie samą muzyką człowiek żyje ...

Gość Ornitolożka23
Tłumaczył to akurat muzyką. Stwierdził, że dziewczyna musi słuchać takiej samej muzyki co on (!)

Gość gość
Jesli masz niezla aparycje to przymruze oko na Twoja slabosc :-D

Gość gość
no i poglądy się wasze różnią ty jesteś w stanie zaakceptować inny rodzaj muzyki on zaś nie...może poczekaj zmieni zdanie. Ciekawa jest kto zaproponował bycie razem i czy wy długo się znacie i czy często się widywaliście jako przyjaciele..???

Gość a_na_koncu_frazes
zlej baletnicy i rabek spodnicy.... powod jest na tyle zalosny ze az smieszny

Gość gość
to musisz uderzyc do Larsa_Urlicha w forum:D dogadacie sie.

Co za kretyn, nie przejmuj się kimś kto ma tak wypaczone poglądy. U innej będzie mu pewnie przeszkadzało że lubi pomidory podczas gdy on woli ogórki:)

Gość gość
a jakich słuchasz zespolów??? moze sie przeraził:D

Gość gość
Ramstein ? Heavy metal nic dziwnego...trzeba miec stalowe nerwy :-d

Gość Ornitolożka23
Ramstein, Iron Maiden, Black Sabbath, Sepultura, Slayer, Pantera, Tool... Duży by wymieniać. BS kocham najbardziej w świecie. A facet mnie strasznie zirytował. Nigdy nie spotkałam kolesia, który czepiałby się takich szczegółów, tym bardziej, że nie ubieram się w tym stylu.

Gość gość
Dziewczyna czy partner to dla wielu osób inwestycja w swój wizerunek. Dlatego np niektórzy nie pokażą się z metalami tym bardziej jeżeli wierzą w mity o nich krążące. A nawet jak nie wieżą tobirą pod uwagę, że większość wieży i sie z taką osobą nie zwiążą. Rozumiem, że Twój wygląd (imige) nie zdradza jakiej muzyce hołdujesz?

Gość gość
sorki za te wieże...Zbulwersowałem sie :P

Gość gość
Wpadniesz na festiwal? Juz sie zaczyna :-D

Gość gość
Daruj sobie tego dzieciaka. Wiadomo lepiej jak gusta sa podobne ale bez jaj by od razu sie żegnać bo ktos innej muzyki slucha. Zrozumiałbym Jakbyś mu kazała jej sluchac ale tak... Dziecinne i niedojrzałe rodem z podstawówki zachowanie.

Gość Ornitolożka23
Miałam takie plany, ale póki co muszę zadowolić się Castle Party :)

Gość gość
Przewaznie faceci lubia metalówy... dziwny ten "twój". Nie wiem jak mozna kogos skreslic z takiego powodu, moze to tylko pretekst.

Gość gość
szkoda mialbym miejsce w namiocie :-D

Gość Ornitolożka23
Możliwe, że szukał sposobu, by się mnie pozbyć, ale trzeba było szczerze powiedzieć, a nie uciekać się do takich powodów. Tak, dokładnie, zachowanie na poziomie podstawówki. Strasznie mnie rozczarował. Ja też nie przepadam za tym jego electro, ale przynajmniej zapoznałam się z tym gatunkiem, zanim zaczęłam mieć o nim zdanie. Wiem, że powinnam nie myśleć o tym gówniarzu, ale no wiecie... zakochałam się.

Gość Ornitolożka23
Szkoda. Mało znam facetów z tych klimatów. Nawet na studiach większość słucha indie, electro, natomiast fanów mocnej muzy można szukać ze świeczką. U mnie na wsi to już w ogóle odczuwalny deficyt.Nadejdzie weekend, to większość jedzie na dyskotekę do sąsiedniej wioski.

Gość gość
heh, a u mnie odwrotnie, faceta nie sluchajacego metalu ze swieczka mozna szukac:D Miałam 4 facetów, kazdy słuchał (i chyba nadal słucha) metalu. Wszyscy kuzynki i kuzynki metale:D Ja też lubie taka muzyke, no moze troche delikatniejszą wersję czyli metallica i rammstein.

Gość Ornitolożka23
Do mnie tylko black metal niezbyt przemawia.