Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EwkaM1

nieatrakcyje piersi po karmieniu

Polecane posty

Gość EwkaM1

Witam. Przez 8 msc karmiłam moją córcie piersią,przez co moje piersi są nieatrakcyjne. Podczas ciąży i karmienia nosiłam 75c. Teraz jest to średnie b. Moje piersi są asymetryczne. Prawa pierś jest obwisła i mnejsza za to lewa większa i mniej obwisła. Jestem załamana tym wyglądem a szczególnie docinkami mojego faceta typu żebm sobie podniosła, że mi wiszą. Wstydzę się bliższych kontaktów, gdy je dotyka i pieści. Jak je ujędrnić i powiększyć? Moze znacie jakieś dobre kosmetyki lub tabletki. Jestem gotowa nawet na operacje plastyczną.. pomóżcie!

Gość gość
no to wal na plastyke po co te pytania,,,,,,,,,,,wiesz ze nic nie pomoze tak samo jakbys zeby stracila ,trzecie nie urosna.

Gość gość
Jestem wlasnie na starcie karmienia piersia..narazie problemem jest dla mnie brzuch.tzn zszedl mi calkowicie,ale pozostaly okropne rozstepy po lewej stronie.piersi narazie sa super,ale wlasnie obawiam sie co z nimi bedzie jak przestane karmic.moze to prozne,ale wyglad ma dla mnie znaczenie i nie uwzam,ze to,ze urodzilam wspanialego dzidziusia,ktory jest moim szczesciem i miloscia zwalnia mnie z obowiazku dbania o siebie czy tez bycia mega laska.coz sprobuje laserowych zabiegow,a jesli to nic nie pomoze to jeszcze szybciutko dwoje maluszkow i wtedy chirurg sie wezmie za piersi i brzuch...Twoj Tobie przynajmniej szczerze mowi,bo moj mnie dobija ttym,ze ciagle powtarza,ze jestem najsliczniejsza i wstydze sie tego,bo wiem,ze moj brzuch jest okropny i maz klamie tylko po to zeby mnie na duchu podtrzymac i zebym sie nie zalamala

Gość gość
Przede wszystkim, zacznij je masować przy użyciu jakiegoś kosmetyku do pielęgnacji biustu. Google podpowie jak wykonać prawidłowy masaż ujędrniający. To działa, sprawdziłam. Ponadto kosmetyk przy masażu, wg własnego uznania, ale ja polecam serum Eveline. Systematyczność popłaci. No i najważniejsze, podstawa jest dobrze dobrany biustonosz, żadne tam obwisłe matki-karmiace. Już twoja wypowiedz o rozmiarze, świadczy, że jak większość kobiet masz źle dobrany biustonosz (za lużny obwód, za mała miska). Polecam lekturę na stronach: biuściste czy stanikomania. Stanik to podstawa. JA nawet śpię w takim luźniejszym , albo topiku, żeby je trzymało :) Sama obecnie mam biust po przejściach, a wygląda jak u nastolatki (mężczyzna potwierdza) w rozmiarze 70 E, a jak sopie przypomnę te pożal Boże 75 C, które myslałam, że kiedyś miałam...

Gość gość
powinien ci powiedziec z jestes jebnieta,kopa w dope i do chalupy nowa laske sprowadzic

Gość EwkaM1
Po porodzie na moim brzuchu tez pojawiły się rozstępy ale po pół roku stały się niewidoczne. Więc możesz się nie martwić. Czemu niby jestem j******a? Mój facet mowi mi to szczerze bo wie, ze nie lubie jak on mnie okłamuje. To są poprosu jego docinki, gdy ja zwracam uwagę na jego wyglad. To, że uwarzasz,że jestem j******a to Twoje zdanie. Ja poprostu chce dobrze dla nieo wygladaç i przede wszystkim podnieść się na duchu, ulczyć psychicznie i nie czuć do siebie obrzydzenia. I w koncu usłyszeć od niego, że mówi szczerze,że jestem piękna. Bo jak do tej pory to tylko przyznaje mi racje. A operacja plastyczna to jest ostatnie wyjście. Dziękuję za poradę. Zakupię ten produkt i sprubuję tak jak mówiłaś. Tylko czy znajdę dla siebie idealny stanik to wątpię, gdyż mam asynetrię. I czy chdzi o stanik modelujący?

Gość gość
Chodzi o stanik dobrej jakości i w perfekcyjnie dobranym rozmiarze, po taki musisz iść do któregoś z tych (i tylko tych, w innych ekspedientki nie mają pojęcia o brafitingu) sklepów: www.stanikowamapa.prv.pl/ Asymetrię da się korygować: www.na-ostatnia-haftke.blogspot.fr/2012/01/asymetria.html

Gość gość
twój facet to straszny cham i burak....

Gość gość
przede wszystkim gratuluję faceta. gdzie miałaś oczy, żeby rodzić dzieci takiemu prostakowi?! w tej sytuacji cycki, to twój najmniejszy problem