Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waleria1

Musze rzucic faceta

Polecane posty

Gość waleria1

Hej dziewczyny musze sie komus wygadac.. jestem z facetem 2 lata, i tak: po 1: on wciaz szuka kontaktu ze swoja byla, ostatnio wyslal jej smutna piosenke ;| na 99% nadal ja kocha... po 2: pisze z innymi laskami, byl z nimi i z kolegami na jakims festynie o ktorym mi nie powiedzial, sklamal ze jest u kolegi.... Slowem,caly czas mnie oszukuje a ja sie tylko dowiaduje z jego poczty ...:( ja tez nie jestem swieta,ale nie robie az takich rzeczy Powinnam z nim zerwac?..

Gość waleria1
przepraszam ze tak troche chaotycznie ale cala sie az trzese jak to pisze bo jak zwykle zakochalam sie jak idiotka,czego moze mu nie okazywalam... i znowu mi nie wyszlo;(

Gość gość
to zacznij z nim rozmawiać i pytaj gdzie był i co robił masz do tego prawo a nie będziesz przeglądać jego pocztę i udawać że wszystko jest ok ..on pewnie myśli że ty o niczym nie wiesz i dalej robi z ciebie idiotkę

Gość waleria1
pytam gdzie byl,zawsze cos zmysli,ze jest u kolegi czy cos.... ja juz w nic mu nie wierze,nie mam juz sily, nie wiem co robic;(

Gość waleria1
najgorsze ze teraz jestesmy na odleglosc bo ja mam wakacje, i on od tego czasu jak mnie nie ma zaczal pisac do bylej i wychodzic ze znajomymi nic mi nie mowiac... wiem ze tez nie jestem bez winy bo troche go olewalam ostatnio ... ale nie powinien tak robic jesli by mu zalezalo..

Gość gość
ja masz pewność, że był gdzieś indziej to powiedz, że masz inne informacje i nie życzysz sobie aby cię okłamywał..zapytaj co czuje do ciebie i jak poważnie wasz związek traktuje

Gość gość
Powiedz mu wszystko, ze wiesz. jesli znaowu bedzie klamac to go rzuc. Nie potrzebujesz takiego smiecia.

Gość waleria1
macie racje dziewczyny musze jakos mu o tym powiedzec.. i moj najwiekszy problem... po co wyslal na maila smutna piosenke o milosci do swojej bylej.....;( myslicie ze to dlatego,ze nadal ja kocha mimo ze 2 lata nie sa razem...?

Gość gość
ja myślę że powinnaś porozmawiać z nim na ten tema...powiedz że ktoś ci tam powiedział, że podobno utrzymujesz kontakt z byłą i jakieś piosenki jej wysyłasz i zapytaj czy to prawda i wtedy zobaczysz jaka będzie reakcja..:)

Gość waleria1
kiedys jak sie dowiedzialam ze sie spotkal z byla (pol roku temu) to powiedzialam mu ze wiem .... zaprzeczyl wszystkiemu... on mi chyba nigdy prawdy nie powie... i teraz ja juz nie wiem czy mam mu w cokolwiek wierzyc ...?

Gość waleria1
juz nie mam na niego sposobu zeby cokolwiek od niego wyciagnac..

Gość prrowokatorr
Po 1. to ty jesteś tylko z facetem, ale wy się nie kochacie. Nie tworzycie pary zakochanych. A więc nie jesteście w związku. Po 2.Spotyka się z innymi tak samo jak z tobą bo wy nie jesteście w związku tylko się spotykacie. x Więc czego oczekujesz od faceta który nie jest twój.

Gość gość
straciłaś zaufanie do niego i to konkretnie i teraz zadaj sobie pytanie czy warto być z takim człowiekiem..??!! ewidentnie coś go ciągnie do tamtej może ona mu się opiera a on chce wrócić do niej i jak mu ulegnie to ciebie może zostawić...

Gość waleria1
strasznie mnie to wszystko meczy :( nie potrafie sie juz w tym odnalezc,nie chce byc oklamywana a jednoczesnie tak ciezko odejsc... wiem,czuje gdzies w srodku,ze on mnie nie kocha tak bardzo jak byla... ze wciaz ja kocha .. i jeszcze to,ze mnie oklamuje i spotyka sie z kim chce za moimi plecami gdy mnie nie ma ;|

Gość gość
Chore jest, że ty mu pocztę sprawdzasz i chore jest to, że on ci o niczym nie mówi. Nie macie do siebie zaufania, więc wg mnie ten związek nie ma sensu.

Gość waleria1
oj stracilam do niego zaufanie calkowicie :(

Gość waleria1
on tez mnie sprawdzal,wlamywal sie nawet na gg wiec nie czuje sie z tym zle,a poza tym dzieki sprawdzaniu dowiedzialam sie rzeczy ktorych inaczej nigdy bym sie nie dowiedziala..

Gość waleria1
juz nie wiem co mam zrobic zeby przekonac siebie sama, ze to na pewno nie ma sensu i zakonczyc ;(

Gość gość
weź go na rozmowę powiedz co myślisz, czuje i ustalcie co dalej bo tak dłużej być nie może...

Gość waleria1
chyba spelnil sie moj najczarniejszy scenariusz,to nad czym sie zastanawialam od samego poczatku zwiazku z nim.... jestem tylko pocieszeniem po jego nieszczesliwej milosci .......

Gość gość
ja też muszę rzucić. Jestem na niego tak wściekła.... aaaaaaaa!!!!!!!

Gość waleria1
tylko problem w tym ze juz rozmawialam z nim o tym wiele razy,a on zawsze mowi ze mnie bardzo kocha i chce ze mna byc,ze nie jestem pocieszeniem,ze sie we mnie zakochal,nie przyznaje sie ze z nia pisze,dlatego ja juz nie wiem co mam myslec mam metlik w glowie;| bo skoro widze ze cos go do niej ciagnie to chyba niemozliwe zeby kochal mnie ...prawda?;(

Gość waleria1
do goscia wyzej: to wiesz co ja czuje ...

Gość gość
czyli jestescie w zwiazku?

Gość gość
no przeciez napisalam ze jestesmy razem 2 lata ..

Gość gość
ale rzeczywiście moim zdaniem on coś do niej czuje bo chyba koleżance nie wysyła się jakiś piosenek ale też nie wiadomo o jakim tekście był ten utwór

Gość waleria1
no wlasnie byl o rozstaniu i wielkim smutku z tego powodu :\