Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę być w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Witam. Okres spóźnia mi się 16 dni (powinien być 14.07), ostatnie współżycie było 28.06 w prezerwatywie, nie było wytrysku. 18.06 zrobiłam test ciążowy i wyszedł negatywnie. Czy może to być związane z dietą i ćwiczeniami? W ciągu ostatnich 2-3 miesięcy schudłam 12kg i ograniczyłam jedzenie. Ostatnią miesiączkę miałam 12 czerwca i trwała do 17.

Gość gość
Było prącie w c*pce będzie ciąża.Dar kobiety jest rodzić dzieci.

Gość gość
Po co robiłaś test 18. 06 skoro stosunek po którym może być ciąża bo nie ma okresu 14.07 był 28.06??? Po każdym stosunku masz takie myśli? Tak dieta w której tracisz 12 kg i ćwiczenia mogą okres opóźnić a taki spadek wagi może okres wyeliminować. Zrób test teraz. Jak BĘDZIE NEGATYWNY POCZEKAJ Z TYDZIEŃ I PEWNE TRZEBA BĘDZIE IŚC DO LEKARZA PO leki na wywołanie okresu.

Gość gość
12 kg w dwa - trzy miesiące to nie jest tak dużo. To jest zdrowe chudnięcie 1-1,5kg tygodniowo. Ale pytanie ile ważysz po schudnieciu. Po tabletki na wywołanie mozesz pójść juz.

Gość gość
Nieprawda, że zdrowe. Nie ma czegoś takiego jak: - O dziś się odchudzam a każdego dnia tracę tyle i tyle. Spadanie z wagi nie musi być wcale że co tydzień 1,5 kg. W jednym miesiącu możne to być 6 kg, w drugim 2 a w trzecim 4 kg. Oprócz ilości kg liczy się też JAKĄ dietę się stosuje. Ograniczanie jedzenia to dosyć hmm szerokie pojęcie. Moja koleżanka ograniczyła do marchewki dziennie. Wpływ mają też produkty z jakich się rezygnuje a jakie się zostawia. Zgadzam się jednak, ze bardzo istotne teraz jest ile waży obecnie. wysiłek fizyczny wzmagający odchudzanie ale również przyczyniający się do wywalenia z organizmu substancji dostarczanych przez jedzenie ( ograniczone cokolwiek to znaczy) tez jest istotne.

Gość gość
Zrezygnowałam z mięsa, tłustego mleka, napoi gazowanych, soków, makaronów, białego ryżu, pieczywa, słodyczy. Ważę teraz 55kg.

Gość gość
W pierwszym poście popełnilam błąd, test zrobiłam 18.07

Gość gość
przy wzroście? Skoro wyszedł negatywny to w sumie małe szanse. Tak czy inaczej musisz iść do lekarza po wywołanie. Chyba, ze to nic nie da to będziesz czekać az organizm się" odnajdzie".

Gość gość
168 cm