Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monisia misia

Nie wiem czy powinnam

Polecane posty

Gość Monisia misia

Mam pytanko, otóż pare miesięcy temu rozstałam się facetem, a właściwie to on ze mną z powodów tylko sobie znanych. Mieszkamy około 20 km od siebie, a więc nie widujemy się nawet przypadkim na ulicy, ale od pewnego czasu chodzi mi po głowie zmiana miejsca zamieszkania, właśnie na wieś w której on mieszka. Dręczy mnie tylko myśl czy powinnam, bo może to zostać przez niego odebrane nie tak jak powinno:-(

Gość gość
a czy lubi flaki? i czy nie sni sie tobie?:D

Gość Monisia misia
Non stop mi się śni, nie mogę o nim zapomnieć, jednak nie chcę aby sobie pomyślał że przeprowadzając się w jego okolice robie to celowo aby być bliżej jego.

Gość gość
przeciez to by byla prawda:D

Gość Monisia misia
No byłaby to najprawdziwsza prawda, ale innego wyjścia nie widzę.

Gość gość
to jak z tymi flakami? :D

Gość Monisia misia
I dlatego zastanawiam się jak to rozegrać zeby nie wyglądało to na celowe zagranie?

Gość Juja
Oj kochana nie wiem czy to jest taki dobry pomysł

Gość aggi33
dziewczyna ma racje, ja to bym jeszcze pol wsi wykupila, zeby tylko zadna inna sie kolo niego nie wprowadzila :D

Gość Monisia misia
To jest jedyna droga do tego aby odnowić z nim kontakty, ale z drugiej strony to mała wieś gdzie wszyscy się znają, mnie również moliby od razu skojarzyć jako było panne owego pana.

Gość gość
Skoro facet z tobą zerwał to po co chcesz mieszkać w jego pobliżu???

Gość gość
Jestem j******a i jak to zrobić żeby nie wyglądało że jestem, żeby wszyscy myśleli że to przypadek... Nosz j******a na mózg :-O

Gość Elenkaa
No może i j******a, ale spójrz na to z innej strony, jeżeli dziewczyna jest bardzo zakochana i zależy jej na tym kolesiu to niech próbuje, skoro ma pieniadze to teoretycznie wszędzie może sobie kupić nieruchomość.

Gość gość
Nic nie pisała o bogactwie i kupowaniu, wynająć pokój może chce u chłopa po sąsiedzku, tym wrażenia nie zrobi dobrego :-)

Gość gość
Może też głupa wali jak politycy że w ogóle nie wie o co chodzi z tym zerwaniem ;-)

Gość Monisia misia
Jestem zainteresowana kupnem jakiegoś domku na tej samej wsi, ale na razie się muszę wstrzymać bo nie ma ciekawych ofert, to co jest do nabycia nie bardzo mnie interesuje, ale to nie o to chodzi, chcę być po prostu bliżej tego faceta.

Gość Monisia misia
A co do zerwania to kompletnie nie znam motywów jego działania, problem na pewno nie leży po mojej stronie.

Gość gość
Nie wiesz nawet dlaczego Cię rzucił (nie miał nawet tyle szacunku wobec Ciebie, żeby podać przyczynę) a Ty chcesz jeszcze polować na niego? Pomysł z góry skazany na porażkę.

Gość gość
Dokładnie jak wyżej, może już mieszka z jakąś panną i kretynkę z siebie zrobisz, albo jeszcze w lampę dostaniesz od tamtej ;-)

Gość Monisia misia
To nie chodzi o szacunek, chociaż w jakimś stopniu na pewno, z tego co wiem to facet ma jakieś problemy które go przytłaczają, a że nie miał cywilnej odwagi mi o tym powiedzieć to już inna sprawa. Nie wiem być może się mylę ale uważam że mieszkając w jakimś tam sąsiedztwie z nim może uda mi sie w końcu wyjaśnić pewne rzeczy.

Gość gość
Po pierwsze tylko Ty chcesz wyjaśniać, on nie wykazuje chęci, po drugie, żeby wyjaśniać trzeba się od razu przeprowadzać? :-P Pojedź tam na kilka dni jak już koniecznie musisz, nie stracisz za dużo czasu i pieniędzy. ;)

Gość Monisia misia
Jest samotny, nawet przestał się oglądać za kobietami, i tu leży pies pogrzebany bo nie wiadomo dlaczego, jest załamany i też nie wiem dlaczego:-9

Gość gość
Od tyłka strony się do tego zabierasz, nie prościej zadzwonić, podjechać do niego pogadać a nie od razu chałpę kupować?

Gość gość
Skoro nie masz z nim kontaktu, on jest daleko, to skąd niby to wiesz?

Gość gość
Przecież jak pojedziesz niezaproszona nie zabije cię chyba, a jeżeli to kupowanie chałpy i tak by nie pomogło ;-)

Gość Monisia misia
Mamy wspólną znajomą

Gość Monisia misia
No tak ale zawsze warto spróbować, a co do wcześniejszego wpisu że aby wyjasniać to nalezało się od razu przeprowadzać to właśnie chodzi mi o to aby to tak nie wyglądało, bo jeżeli zrobiłabym to od razu to wtedy na 100% by wiedział ze zrobiłam to specjalnie, a jeżeli minęło już trochę czasu i minie jeszcze kawałek zanim znajdę jakąś ciekawa ofertę domku to wtedy wszystko można zrzucić na przypadek ze akurat tam się trafiła ciekawa oferta.

Gość gość
Całe życie zmieniać pod faceta, który Cię zostawił i nawet nie wiadomo dlaczego?

Gość gość
Jaja sobie robisz, aż takim idiotą chyba nie jest żeby uwierzyć w przypadek :-)

Gość gość
Ile masz lat,a ile on?