Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość candywoman22

Były dzwoni

Polecane posty

Gość candywoman22

Rozstaliśmy się miesiąc temu, trudno powiedzieć z czyjej inicjatywy, bo ja powiedziałam, że mam dosyć, a on mi przytaknął, widać było mu to na rękę, co więcej kazał mi się od siebie odczepić, więc posłuchałam, klapki spadły mi z oczu. A tu, po trzech tygodniach, nagle widzę, że dzwoni-nie odebrałam. Po kilku dniach sytuacja się powtarza, dzwoni kilka razy, ja nie odbieram. Nie chcę do niego wracać, to wykluczone, ale nie chcę też utrzymywać z nim kontaktu. ODebrałabym, żeby mu to powiedzieć, ale boję się rozmawiać-nie chcę się zdenerwować. Co mam zrobić w takiej sytuacji?

Gość Kryształowa lalka
Ja tez tak kiedys mialam. Do mnie zaczal dzwonic z obcych numerow, az raz przypadkiem odebralam. 2 razy sie nie wchodzi do tej samej rzeki.

Gość gość
co masz zrobić odbierz telefon i pogadaj z nim powiedz ze to definitywny koniec inaczej będzie dalej wydzwaniał a ty się bedziesz denerwować. tego i tak nie unikniesz

Gość candywoman22
Ale ja się domyślam, że jak odbiorę to będzie mnie namawiał na powrót. Nie wiem co mu strzeliło, żeby dzwonić, byłam przekonana, że ma mnie konkretnie w d....może już mu samotność doskwiera. Ale nie chcę go słyszeć, ani widzieć, wolę udawać, że nie istnieje. Kryształowa, a czego chciał? Nagabywał na powrót?