Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nana14021991

Dodatki do sukienki bezowej

Polecane posty

Gość gość
Ta sukienka nie pasuje Tobie,ten dół jakby za duży był,albo takie ujęcie

Gość Zyjintensywnie
Jeśli sukienka jest stonowana nie tylko pod względem koloru, ale i kroju to może fajnie byłoby postawić na jakiś ciekawy dodatek taki jak opaska czy toczek? Sprawdz: http://www.zyjintensywnie.pl/mam-duzo-na-glowie/

Gość gość
rzeczywiscie z tego ujecia tak wyglada. bardzo spłaszczyla Ci biust a podkreslila brzuch, który wyglada na wiekszy. a ponizej talii wyglada troche na zbyt szeroka. :/ moze zobacz jakies inne sukienki w swojej szafie. chyba ze to naprawde takie ujecie

Gość gość
kolczyki i bransoletki, może pasek, w nasyconym kolorze, góra sukienki jest ozdobna, więc nie ma potrzeby czegoś dokładać na szyję ale ta sukienka ze zdjęcia jest na ciebie za ciasna w biuście

Gość Zeberka85
Ja miałam do beżowej sukienki szare buty (http://www.telbut.pl) i szare dodatki - wyszło całkiem nieźle.

Gość gość
Fajne dodatki możesz znaleźć w sklepie internetowym Galerii Artystycznej KuferArt, w każdym stylu, z każdego materiału - wszystkie za to wyjątkowe i oryginalne:) Naprawdę piękna biżuteria, warto zajrzeć i się przekonać:)

Gość gość
Do beżu pasują dodatki czerwone, brązowe, czarne, zielone a nawet żółte. Pytanie tylko , na co się zdecydujesz.Na pewno buty, torebka , bransoletka i kolczyki....sama stawiałabym na czerń.