Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziasmooth

Czy macie na boku kochanków

Polecane posty

Gość Madziasmooth

Mam 37 lat i jest mi dobrze z mężem ale ok. pół roku temu poznałam fajnego młodszego faceta i tak się zaczeło spotykamy się głównie na seks oboje to akceptujemy jest nam na prawdę dobrze.. Nie wiem czy w tym wieku większość kobiet ma kochanków czy tylko ja Jak to wygląda u was?

Gość gość
Brak odpowiedzi, ciekawe piszcie przecież wiem że macie kochanki i kochanków oczywiście jeśli moge tak nazwac wasze dłonie:-)

Gość gość
nie boisz się że zajdziesz w ciąże albo się zakochasz..bo to bardzo bliska droga ..facet to oleje a ty będziesz cierpieć

Gość gość
piszesz dodatkowo, że z mężem ci jest dobrze..ciekawe bo jedno zaprzecza drugiemu jak może być ci z nim dobrze jak walisz go po rogach tylko dudni możesz tak patrzeć mu w oczy ...oj oby się to nie obróciło przeciwko tobie bo wiesz zła karma wraca i to jest prawda..

Gość Madziasmooth
Proszę o poważne odp a nie osoby które nie mają nic innego do roboty jak wypisywać głupoty..

Gość gość
jakie głupoty to jest odniesienie do twojego wpisu czy nie tak....bo chyba czegoś nie rozumiem może oczekujesz tutaj że zostaniesz pochwalona i będę ci zazdrościć bzykania z młodym...

Gość gość
mamy rozumieć ze jesteś z******a robotą.

Gość gość
hahahhahahahhahha...:)

Gość gość
jedno jest pewne wyd*pczy cię a potem jak mu się znudzisz to poprosi cię o ignorancję i będziesz miała tyle do gadana, że nawet tel. od ciebie nie odbierze..

Gość gość
Debile, dziewczyna nie pytała co o jej zachowaniu myślicie, tylko czy wy też macie kochanków? Jak to u was wygląda? Czy czytanie ze zrozumienim jest takie trudne?

Gość gość
sama jesteś debilem co niektórzy chcieli jej przetrzeć oczy, że nie ma się czym szczycić...kolejna kretynka..:) pewnie robisz to samo

Gość melania111
Ja mam 45 lat a kochanek 28, jest super.

Gość gość
chyba nie dla niego :)

Gość melania111
tak dla niego też,gdyby było inaczej nie spotykałby się ze mna,bo po co? On ma partnerkęstałą,a ja partnera,a jednak ciągnie nas do siebie bardzo.

Gość gość
to jak masz partnera to po co ci kochanek..??!!

Gość gość
Jak jestescie takie wierne to dlaczego sobie pas cnoty nie zalozycie,albo nie zablabujecie,bo to tak jest ze te co najwiecej krzycza to najczesciej nogi rozkadaja bo te dziury licznikow nie maja, bo z ta dziura to tak jak z mozem statek przejedzie fala sie zrobi ale pochwili wszystka woda wraca na swoje miejsce i sladu nie zostawia

Gość gość
aj tam p********z po prostu złymi ludźmi się otaczasz są jeszcze na tym świecie kobiety z zasadami ...najpierw zakończ jeden związek potem rozpocznij drugi...

Gość gość
a właśnie jest na odwrót te ciche wody co by się nikt nie spodziewał najwięcej broją..pamiętam jak w szkole średniej rozeszła się plotka, że dziewczyna z klasy jest w ciąży to każdy obstawiał na te co najwięcej dokazywały a tu niespodzianka okazało się jednak, że to ta szara myszka co zawsze cichutka siedział poszła w długą !!

Gość gość
Nie, mam zasady, poza tym nie potrzebuje kochanki, bo jest nią moja żona.

Gość gość
wspaniale są jeszcze o mężczyźni na tym świcie z zasadami..:) o jak miło :) wiara w ludzi powraca.

Gość Madziasmooth
melania111 :) Dobrze się bawicie razem?

Gość gość
a może pisze to mąż tej pani co jest autorką tego wpisu...

Gość gość
tak bawimy się stawiamy babki z piasku

Gość melania111
Czas razem spędzany jest cudowny, ale nie ma częstych okazji do spotkań, więc cieszymy się każdą minutką, bo oprócz spotkań intymnych łączy nas więź emnocjonalna. Razem pracujemy w jednej firmie i widzimy się codziennie oprócz urlopów i weekendów.

Gość melania111
dodam tylko, ze nasz romans trwa już 2 lata.

Gość katalonka
Melania to ja chyba biję rekordy, bo im jestem starsza, tym większe zainteresowanie ze strony mężczyzn. Chętnych jest wielu i chca się ze mną spotkać, ale regularnie spotykam się tylko z jednym, bo mąż mógłby się zorientować, że coś kombinuję, gdybym umawiała się z tymi 5-ma.

Gość gość
Coś w tym jest, że młodsi wolą starsze partnerki.

Gość gość
same zdrady jak widac.

Gość gość
no i nie dałabyś byś rady obrobić pięciu ??...nie wierzę ..

Gość katalonka
Nie chodzi o możliwości fizyczne, czy dałabym radę, czy nie, tylko o możliwości czasowe, trzeba kombinować, a mi się zbytnio nie chce.