Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cos dla meza na libido

Polecane posty

Gość gość

Czym mozna naszprycowac meza zeby mu libido wzroslo? Tak zeby nie zauwazyl, dosypac mu do picia, jedzenia? Kochamy sie 2-3 razy w tyg dla mnie to za malo.

Gość gość
tak, przyprowadź mu nową laskę

Gość gość
schudnij i wydepiluj p.i.z.d.e

Gość gość
Nie wiem tak szczerze mówiąc. Mojemu mężowi bez przerwy się chce.

Gość gość
Jestem atrakcyjna, zawsze mialam wieksze libido niz on.

Gość gość
Jestesmy razem 7 lat, i nigdy jakos super czesto sie nie kochalismy. Na poczatku 4-5 razy w tyg, teraz mamy dziecko wiec okolo 2-3 razy, czasem czesciej. On pracuje i jest czesto zmeczony.

Gość gość
4-5 razy w tyg to nie jest często?

Gość gość
ej tępaczki autorka nie pytała o to jak często was posuwa mąż tylko o coś na libido. a te sie zwierzają jakich to mają ogierów hehehe

Gość gość
Tak bylo kedys jak nie mielismy dziecka:) Teraz okolo 2-3 razy w tyg czasem czesciej jak nas cos napadnie;) Ale ogolnie mi sie czesciej chce niz jemu i czasem mowi ze jest zmeczony...

Gość gość
Rany jak zwykle przyszły kulturalne co same nic nie napiszą na temat a rzucają się na innych. :O

Gość gość
Ho ho to ty masz raj! U mnie już było tak źle, że raz na dwa miesiące miał ochotę... Otyłość i brak ruchu okazały się winowajcami. Po przejściu na dietę i basenie, bieganiu i rowerze wróciła mu ochota na seks. A moim dodatkowym sekretem jest małe ziółko - tribulus - które mu dosypuję do jedzenia ;) Tabletki Max men go mają i sa tanie.

Gość gość
Moj maz jest szczuply i wysportowany, gra w squasha 2-3 razy w tygodniu, jezdzi na rowerze.

Gość gość
Jeśli jest szczupły, zdrowy, wysportowany a ty urodziłaś dziecko i jest mniej seksu, to raczej ma kogos ;) Niektórzy faceci tak maja, że matka ich dziecka już ich nie pociaga.

Gość gość
Nie sadze, nie ma kiedy miec kogos;)

Gość gość
Jak ja wam zazdroszczę . Moj ma ochotę raz na miesiąc a seks beznadziejny :( no ale tak wybrałam to tak mam .

Gość gość
Gra w squasha i jeździ na rowerze - pewnie to wtedy ma przyjemność z kochanką ;)

Gość gość
Taaa gra w squasha z kolegami z pracy ktorych znam i czasem nawet po nich przyjezdzam jak musze wziac samochod. Na rowerze jezdzi z corka. Nie badzcie takie wredne, ja jestem pewna ze on nikogo nie ma, kochamy sie 2-3 razy w tyg ale tak jak mowie on nigdy jakiegos duzego libido nie mial, mi sie chcialo czesciej. Teraz rzadszy sex wynika tez z tego ze zajmujemy sie coreczka, jakies wycieczki rowerowe, spacery, jednak po pracy to dodatkowy wysilek.

Gość gość
To znajdź sobie kochanka. 2-3 razy w tygodniu seks to jest DUŻO w świetle tego, że macie małą córeczkę pod opieka, i możemy ci tylko zazdrościć. Więc przestań zrzędzić.

Gość gość
To wcale nie tak rzadko..

Gość gość
Nie chce kochanka, kocham meza i dobrze nam w lozku, gdyby tylko odrobine czesciej:)