Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PolankaP

Od kiedy śluz ciążowy jako objaw

Polecane posty

Gość PolankaP

Wiem, że śluz, który pojawia się na początku ciąży jest biały i gęsty. Ciekawi mnie kiedy się pojawia go więcej - na tyle, by zacząć podejrzewać ciążę? Wiem też, że biały śluz występuje w normalnym cyklu przed okresem. Ja mam tak, że rzeczywiście mam po owulacji biały śluz, ale normalnie jest go niewiele i jest bardziej wodnisty. W tym cyklu od wczoraj obserwuję jego dużą ilość :) i jest gęsty :) Jestem w 22 dc (cykle mam 26-28 dni). Czy to już mógłby być śluz ciążowy? :)

Gość gość
ja przez całą ciążę miałam normalny śluz,nie zauważyłam,żeby było go więcej niż przed....

Gość Styczniowaa
Powiem Ci tak ja u siebie nie zauważyłam żadnych zmian śluzu jego nadmierną ilość miałam dopiero koło 8 tyg ciąża co świadczyło o infekcji pochwy. Ja uważam by się tym nie sugerować.

Gość Styczniowaa
22 dc to 8 dzień od ewentualnego zapłodnienia więc nie jesteś wstanie nic zauważyć co by świadczyło o ciąży

Gość xssssssf
u mnie 6 dnia po zapłodnieniu (testy owu) miałam gęsty i biały śluz - jak śmietana kremówka :)

Gość gość
Ja również miałam biały śluz od 8 dnia po zapłodnieniu

Gość gość drugi
Ja również miałam biały śluz od 8 dnia po zapłodnieniu

Gość gość
Hej moze ktos pomoże. W dni płodne kochałam sie z moim facetem oczywiscie bez zabezpieczenia. Od tamtej pory mineło ok 2tygodni, dotychczas pobolewały mnie jakjniki raz jeden raz drugi czasem oba. Mam ciezkawe i takie nabrzmiale piersi ale mnie nie bola a zawsze przed @ pobolewaly. Sluz mój jest gesty bialy ale nie wylewa sie z pochwy poprostu jest w srodku, dodam ze moglabym spac po 12h, szybko sie mecze ale temp. u mnie wynosi standardowo 36'6 a dzis strasznie ciagnal mnie duł brzucha i przyznam ze caly czas mam taki dziwny ból. I w dodatku mam śmieszny apetyt na łaczenie róznych smakow. Nie wiem czy powinnam juz wykonac test bo boje sie negatywnego wyniku... czy poczekac jeszcze to 3 dni na @. Jak myslicie cos z tego bedzie?

Gość gość
I coś wyszło?

Gość gość
taki sluż pojawił sie dopiero po terminie miesiączki,wczesniej był wodnisty

Gość gość
po owulacji zawsze jest biały gesty śluz i nie można się tym sugerować i brac to za objaw ciązy

Gość gość
Jak mnie smieszy jak sie laski naczytaja w internecie i potem maja objawy ciazy jeszcze gdy do implantacji nie doszlo nawet :D oj oj doedukowac sie najpierw. Moze ruchy czujecie w 8 dniu po? Skad wiecie ze to 6 czy 8 dzien po zaplodnieniu? Skad wiecie kiedy nastapilo zaplodnienie? :D Dzien owulacji to nie dzien zaplodnienia!!?

Gość gość
wszystkei mozliwe objawy macie już po zapłodnieniu he he,no szukacie na siłę a potem @ i płacz bo niby objawy były i nic przestańcie wreszcie sie ośmieszać