Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rekordzistka młodości

Do wygladajacych zbyt mlodo na swoj wiek macie

Polecane posty

Gość rekordzistka młodości

jakies specjalne sposoby, elikisry czy to po prostu geny?

Gość gość
Tak. Nie maluję się, nie korzystam z solarium, nie jem cukrów, dużo ćwiczę, rodzice i dziadkowie wyglądali młodziej,

Gość gość
ja nic nie robie, chyba geny :( ale nie jestem zadowolona

Gość kejt mos
oj dziewczyny, dziewczyny- kiedy wreszcie zaakceptujecie swoj wiek i nie bedziecie sie oszukiwac, ze wygladacie mlodziej niz w realu. znam troche ludzi i uwierzcie mi moze 3 na 50 kobiet faktycznie wyglada mlodziej niz faktyczny wiek. mi tez mowia, ze wygladam mlodziej i to wiele osob i co z tego. wiekszosc ludzi wyglada na tyle ile mniej wiecej ma. jesli chcecie sobie uswiadomic, ze nie wygladacie na 20 majac 30 lat wezcie swoje zdjecie np z pierwszego dowodu osobistego i to z obecnego- na pewno roznica bedzie nie ma sie co oszukiwac. albo przejrzyjcie sie w lustrze stojac obok 10 lat mlodszej kolezanki:)

Gość gość
haha ostatnio jak komentowali moje zdjecia z wieku 13-19 lat to powiedzieli ze dzis wygladam mlodziej i kiedy ty uwierzysz, chcialabym zebys mnie zobaczyla i zeby ci ta glupia szczena opadla na podloge :D

Gość gość
a rzecz nie w tym ze mamy wygladac jak wtedy kiedy mialysmy 13 lat a w tym ze niektore fenomeny nie wygladaja w ogole na swoj wiek i owszem, takich osob jest baaaardzo malo ja ja mialam 13 lat to lekarze dawali mi 7,ale ja nie o sobie, te co sie nie opalaja wolniej sie starzeja, slonce naj nas postarza

Gość gość
A ja nie chcę wyglądać znowu jak nastolatka ;) ładniejsza jestem teraz.

Gość kejt mos
"haha ostatnio jak komentowali moje zdjecia z wieku 13-19 lat to powiedzieli ze dzis wygladam mlodziej i kiedy ty uwierzysz, chcialabym zebys mnie zobaczyla i zeby ci ta glupia szczena opadla na podloge" - widocznie teraz masz 20 lat a zdjecia byly slabej jakosci. wklej zdjecie, ocenimy na ile wygladasz. a noz szczena nam opadnie:)

Gość gość
U mnie to geny, nie mam w tym kompletnie żadnej zasługi, mama i tata ładni i o młodym wyglądzie, koniec prawdy.

Gość gość
ja wygladam za mlodo. ale nie chwale sie tym nie afiszuje, to wcale dobre nie jest. wygladam jak dziecko. po 40 bede wygladac jak pomarszczony dzieciak. nie mam super genow czy cos po prostu baby face i tyle

Gość ta co to wie
zeby zachowac mlodzienczy wyglad (bo chyba o to chodzi, prawda? przeciez nie da sie naprawde wygladac 10-15 lat mlodziej), nalezy miec mlodziencza osobowosc, nie niszczyc skory opalaniem i cukrem (bardzo przesusza), unikac sztywnych i nienaturalnych makijazy, fryzur, strojow, miec smukla, wysportowana (nie chuda) sylwetke. no i przede wszystkim usmiech natwarzy i byc zwiewna, nie ociezala ;)

Gość gość
U mnie geny.Moi rodzice wygladają na o wiele młodszych i mam to po nich. Wszyscy myślą że mam 20 lat a jestem przed trzydziestką.W ciąży olewałam system a nie mam rozstępów -nie smarowałam się niczym. Mam sylwetkę nastolatki pomimo tego że żrę a nie jem - to chyba po babci od strony ojca. Ważę 58 kg przy 176cm - nieźle, biorąc pod uwagę brak jakiejkolwiek diety i ćwiczen.

mi mowia raz ze wygladam mlodziej, raz ze zatrzymalam sie w czasie, ogolnie teraz sama czuje sie mlodziej, wrocilam do figury 18letniej nastolatki i czuje sie swietnie we wlasnym ciele

Gość i ja mam baby face
kiedyś mi to przeszkadzało a teraz mam to gdzieś rocznikowo mam 29 lat jednak wszyscy myślą że mam 17-19

Gość gość
Lady live jak ty jestes tak niewyjaciowa z tym cZolem ze buewiadomo ile takie monstrum moze miec lat :d

Gość gość
geny, nie manipuluję, ubieram się jak chcę, nieelegancko. lat 25.

Gość gość
zdaje się, że o 00:18 odezwała się przedwcześnie postarzała frustratka? Wyglądam młodziej i już. Nie mówią mi tego znajomi, tylko obcy, którzy nie znają mego wieku. Owszem, jest różnica między tym, jak wyglądałam 10 lat temu. Wtedy byłam gruba, teraz nie jestem. Zmarszczek jak nie miałam tak nie mam. Przeglądałam się też w lustrze obok 10 lat młodszej koleżanki. Współczuję jej, że wygląda 10 lat starzej, niż ja, ale nic na to nie poradzę :) To Ty jesteś tą koleżanką...?

Gość gość
*nie maluję się:D czas spać;)

Gość gość
wystarczy mieć inne imię niż CHANKA z ITFU ;-) wtedy wszystko jest młodsze i fajniejsze ;-) tam to tylko żołć i herbalife w postaci płukanki z rumianku w celu oczyszczenia odbytnicy ;-) jedyna przyjemnośc jaka im pozostała w życiu pozatelewizyjnym egheghe

Gość ojciec mateusz
nech te ktore zekomo wygladaja mlodziej wstawia swoje zdjecia bez podawania wieku. ocenimy na ile wygladacie. co do baby face to osoby o tym typie urody wcale nie wygladaja mlodziej tylko normalnie. po prostu maja duze oczy i pucolowate buzki.

Gość gość
Idzcie na komputerową analizę skóry. Wtedy sie przekonacie na ile lat wygląda wasza skóra.

Gość gość
ja mam 33 a wygladam na 20 , nawet raz gdy zarywalem do 35 latki to mowi powiedzial wprost ze z dziecmi sie nie umawia :O

Gość gość
"haha ostatnio jak komentowali moje zdjecia z wieku 13-19 lat to powiedzieli ze dzis wygladam mlodziej" byc moze wygladasz lepiej ale nie mlodziej mylisz pojecia:D

Gość annatkla
A ja mam taki problem, że mam 20 lat a wyglądam na 15... mój chłopak ma 22 a wygląda na 25. Oboje jesteśmy blondynami, więc dużo ludzi bierze nas za rodzeństwo, a nie parę :D

Gość też baba
sposób jest bardzo prosty , żadnej solarki , dużo sportu ,racjonalne odżywianie , kosmetyki ograniczamy do minimum , włosy farbujemy gdy mamy przebłyski siwizny ,nie stosujemy cudownych maseczek ani kremnów "przeciwzmarszczkowych" Do kosmetyczki chodzimy conajwyżej na henne i mani ,pedi.

Gość gość
da się wyglądać na młodszą, o nawet 15 lat, jestem tego przykładem, i to bez pomocy chirurga/ kosmetyczki etc

Gość gość
i znow samotne kafeterianki wmawiaja sobie, ze wygladaja na 20stki (majac ponad 30):D:D

Gość gość
mam 40ści palę piję jem co chce i żyję wyglądam na 10lat młodziej nie wiem czy geny możliwe moje siostry też wyglądają młodziej nie wstawię zdjęcia choć kusi ale uwierzcie spotykając mnie gdzieś na ulicy w życiu ale to w życiu !!! nie powiedziałybyście że mam tyle lat :)