Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość randy

problem

Polecane posty

Gość randy

Nie chcę się tu żalić. Opiszę swoją sytuację uczuciową. Nigdy nie miełem dziewczyny. Wiecie jakie to jest uczucie, nigdy nie być blisko (także fizycznie) z dziewczyną. Jak idę ulicą i patrzę na ładne dziewczyny, to strasznie żałuję, że nie jestem z jedną z nich. Jakiś czas bardzo podobała mi się sprzątaczka u fryzjera ( młoda, ładna brunetka), ale nie potrafiłem się z nią zapoznać... Mam 28 lat. Co poradzicie?

Gość gość
musisz zacząć bywać w miejscach gdzie są dziewczyny,wtedy się nauczysz ich zachowań,jak sie zbliżyć itd,ale najważniejsze-musisz mieć o czym z nią rozmawiać,musisz mieć jakiegoś "konika",nie udowadniać ,że wiesz lepiej,ale aby mieć o czym rozmawiać.Jeśli będzie zainteresowana,to zauważysz to

Gość gość
nie zwracaj uwagi tylko na urodę nie raz może ci ktoś mniej przyciągający wzrok z przed nosa uciec ktoś b.wartościowy ;)

Gość randy
a jakie to miejsca, gdzie są dziewczyny, bo teoretycznie wszędzie. Rówieśniczki właściwie mnie nie interesują, bo mają o niebo większe doświadczenie ode mnie ( często jakieś długie związki), a ja chciałbym jakąś świeżą młodą osobę...

Gość randy
nie zwracaj uwagi tylko na urodę niestety w moim przypadku byłoby to trudno, bo mam takie dosyć estetyczne podejście do życia...lubię w ogóle ładne rzeczy, ładne dziewczyny tym bardziej...

Gość gość
masz wymagania,a co sobą reprezentujesz?nie masz odwagi?są psycholodzy -tzw trenerzy postaw itd,masz kasę i zaparcie-uderz tam

Gość randy
czy mam wymagania? No nie wiem. Właściwie nie zależy mi na tym, żeby dziewczyna była bogata, miała pieniądze. Sprzątaczka z salonu fryzjerskiego mi się podobała, bo była ładna, to wystarczyło, choć nie miała wykształcenia. Sam skończyłem studia dzienne na uw... Żeby nie było: nie chwalę się, piszę tylko o swoim podejściu...

Gość Blejk Karington II
Ważne że nie masz przesądów klasowych ...:classic_cool:

Gość randy
Blejk :) no nie mam, a wiele osób ma i nie wyobraża sobie takiego związku...

Gość Łona jest Aniołem
phi tam :)

Gość kanar II
Łona 10/10 :)

Gość randy
możecie serio mi tak coś po ludzku poradzić?