Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylvvie

Mały duży problem

Polecane posty

Gość sylvvie

Witam. Mój problem wygląda następująco. poprzednią miesiączkę miałam 19 czerwca, po około 32 dniach cyklu ( co mi sie nigdy wcześniej nie zdażało zawsze miałąm dość regularne miesiączki) w tym cyklu dostałąm plamień w dniu 18 lipiec, które utrzymywały się do dnia 23 lipiec z tym, że zwiększyły się dnia 21 lipiec. 24 lipca dostałam normalną miesiączkę. Cały czas pobolewał mnie brzuch, a w pierwsze 2 dni musiałam zażyć ketanol (w 2 dzień 2x ketanol oraz nospa) żebym mogła funkcjonować w pracy. Dodam, żę przed zażywaniem tabletek hormonalnych miałam podobnie, ale nie tak silne bóle i nigdy nie bolały mnie piersi, ostatnią antykoncepcję stosowałam w listopadzie 2012(plastry). Współżyję z moim chłopakiem regularnie, ale zawsze się zabezpieczamy. nie mogę dostać się w tym tygodniu do lekarza a chciałabym mniej więcej upewnić się, co to może być. dodam, że jest 31 lipiec, miesiączka skończyła się 28 lipca, ale plamienia sa nadal. Przedtem były brązowawe z otoczką śluzu, a teraz sa rózowawe czasem z jakimś małym skrzepem. pozdrawiam i czekam niecierpliwie na odpowiedź. P.s: mam 22 lata

Gość gość
Jakies zaburzenia hormonalne. Może jednarozowe. Weglug mnie nie ma powodu do paniki i należy spokojnie czekać do wizyty lekarskiej. Warto moze zrobić usg, zeby sprawdzić czy w macicy nie ma jakiegoś polipa.

Gość gość
Przy regularnym współzyciu ciąża jest mozliwa tak jak w małzenstwie.W małzenstwie jest r****nie regularne,natomiast z chłopakiem jest częstsze.Stąd ciąża

Gość sylvvie
gość i gość, dziękuję :)