Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zal mi ludzi ktorzy jezdza na SUNRISE

Polecane posty

Gość gość

nie wiem jakim cudem udaje im sie ta impreza od lat..gówniarzeria coraz gorsza wiec w sumie co sie dziwic, banda cpunow plastikow i napakowanych napinaczy i jeszcze za to placic..żalosne

Gość takasobieonabylatu
bylam raz- pierwszy i ostatni , to nie dla mnie

Gość madziararararara
Qurwa znów! Muszę okna deskami pozabijać i wywiesić karteczkę na bramie żeby łaskawie nie szczali na żywopłot!

Gość gość
mieszkasz tam?

Gość aleksander92
Powiem ci coś, Wy miłośnicy zwykłej zabawy w klubie macie ogromny wybór miejsc do zabawy, takiej tradycyjnej przy alkoholu, podrywami w klubie czy tańczeniem w parach.Natomiast w dzisiejszych czasach naprawdę mało jest miejsc, w których komfortowo i bez krępacji można pobawić się po mniej standardowych używkach w rytmie muzyki elektornicznej.Naprawdę, proszę uszanujcie to, że niektórzy lubią taki rodzaj imprez.W latach 90-tych klubów techno było bez liku, teraz naprawdę o takie ciężko.

Gość madziararararara
No niestety ale teraz akurat jestem u rodziny i jak wrócę mam nadzieję, że żywopłot przeżyje bo to już końcówka na szczęście.

Gość gość
jakie uszanujcie? tu nie chodzi o muszyke, na audioriver tez leci muzyka elektroniczna, ludzie tez korzystaja z uzywek ...ale z dala od pustych lachonow czy eurogejow i napakowanych lansiarzy z wykręcona mordą...to ma byc fajne? to gratuluje gustu

Gość gość
Tobie żal że do Kołobrzegu nie możesz sobie pojechać.

Gość gość
aaa pamietam te klimaty sluchalam tego jako malolata i mialam pelno kaset tego:)) to byla by mila odmiana

Gość gość
mylisz sie do kolobrzegu mam niedaleko jakbym chciala trzepania posluchac bym kupila bilet na ibize czy cos w tym stylu albo kantzip ale w polskim wydaniu to wiocha tanczy w bialych rekawiczkach i tyle

Gość gość
Jakies kompleksy masz. Z reszta o gustach sie nie dyskutuje. Tym bardziej muzycznych

Gość gość
Chyba sie zatrzymalas w latach 90- tych. Dzis juz nikt w bialych rekawiczkach nie tanczy.

Gość gość
uuhu chyba urazilam sunrisowiczow- jak juz wczesniej mowilam nie poruszam tematu muzyki bo gusta sa rozne chodzi o impreze. i moze i sie zatrzymalam kiedy techno mimo ze ludzie cpali mialo klase-Love Parade...a teraz? pseudo techno i tyle a ludzie sa zalosni ktorzy tworza ten klimat w kolobrzegu sama popelina tam jezdzi..takie są fakty juz nioe raz spekulowano o zamknieciu tych imprez bo popelina