Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RenataM

Szukam kamerzysty

Polecane posty

Gość RenataM

Moi Drodzy, zwracam się do Was z prośbą. Otóż szukam kamerzysty, który nakręci nam film z pleneru ślubnego w górach. Mieszkamy w Gdyni i niestety nie znamy dobrych kamerzystów z tej części Polski. Polećcie mi kogoś, kto zrealizuje nagranie do którego będziemy chętnie wracać przypominając sobie te chwile, a nie gdzie film będzie "bił sztucznością". Wiecie o co chodzi. Poznaliśmy się w Zakopanym i tam też chcemy nakręcić film z pleneru ślubnego. Pozdrawiam, Renata

Gość lotkaa
Chodzi Ci o jakiegoś kamerzystę z Zakopanego?

Gość dorino
Chyba takiego znam, o ile nie jest za bardzo obłożony, bo ciężko u niego zarezerwować termin, ale możesz spróbować. Zobacz jaki piękny film Pan Woźnica nakręcili w górach: https://vimeo.com/71322899 Nam kręcił, ale w Krakowie, bo tak chcieliśmy. Kamerzysta z Bycze Filmy ma bardzo dobre podejście do tematu i angażuje się w to co robi, a efekty z tego są bardzo fajne. Zresztą widać to na filmach przez niego nakręconych. :):):)

Gość amandaa
film fajny

Gość gość
nudne jak flaki

Gość gość
Witam Renato, ja i małżonka znaleźlismy świetnych filmowców tuż obok Ciebie. My mieszkamy w Opolu. Ekipa przyjechała właśnie ze środkowego wybrzeża. Nie chcę podawac ich namiarów na forum, żeby nie posądzano mnie o ich reklamę. Robią naprawdę świetną robotę. Jeśli jesteś zainteresowana to jest mój adres e-mail : benek2691@interia.pl Pozdrawiam

Gość gość
a ja szukam męża i co ,jakoś nikt mio nie chce pomóc