Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nikola255

Związek ze starszym mężczyzną

Polecane posty

Gość Nikola255

Czy myślicie że związek z mężczyzną starszym 15-20 lat może być udany?

Gość uśmiechtobieślę
wątpię. :)

Gość gość
nie ma na nic regul. mnie zawsze ciagnelo do starszych. i bylam w zwiazku z 12 lat starszym - dramat. teraz jestem z duzo mlodszym i jest doskonale (zawsze mlodszych unikalam jak ognia, ze niedojrzali, ze nasrane w glowie...) zwiazek z rownolatkiem tez mnie nie satysfakcjonowal. wszystko zalezy od osobowosci itd

Gość uśmiechtobieślę
maxio 10 lat ;)

Gość Nikola255
On ma żonę, dzieci w moim wieku. Nie zamierzam mu tego odbierać, a po prostu zauroczył mnie tym że jest dojrzaly umysłowo, męski, wie czego chce, jest opiekunczy, pomocny...Pracujemy razem.

Gość gość
jaja sobie robisz :)

Gość kum341
a niedługo będzie smierdziau moczem i kauem. o tym też fiesz? :D

Gość Nikola255
Jest starszy o 20 lat. A ja uwielbiam z nim rozmawiac i przebywac...

Gość gość
Jasne, ze ma przyszlosc...musicie tylko byc dla siebie tolerancyjni i wyrozumiali...bez kompromisow zaden zwiazek sie 'nie utrzyma'.

Gość Nikola255
Tylko on ma żonę, rodzinę, której ja nie chcę mu rozbijać poza tym kocha żonę i nie zostawi jej, wiem to. Nawet jak coś opowiada mówi o niej " moja Agusia"

Gość gość
Ojej, to chyba sobie odpusc...(przyjazni chyba z tego tez nie bedzie..bo jestes nim oczarowana)

Gość gość
a dlaczego taki zwiazek mialby byc nieudany ,spojrz na Pazure jest ok

Gość gość
to nie wiesz czy jest starszy 15 czy 20 lat? cienkie prowo.

Gość gość
a co powiecie on 34 ona 18

Gość juupp
jesli bedzie sposorowal i zostawi spadek, to tak

Gość gość
oczywiscie jesli jest dziecko jest komu zostawic bo chyba do grobu nie zabierze kasy i wszystkiego

Gość gość
ja 29 on 42 i związek już kilkuletni i nie zanosi się na zmiany, więc jednak można

Gość podpowiem z ubocza
ja jestem juz 14 lat w zwiazku z 14-letnia roznica (on starszy) i w ogole nie odczuwa sie roznicy, bo jestesmy oboje tacy jacys mlodziezowo-bezwiekowi :D ale jak ma zone to sobie odpusc, tymbardziej, ze ja kocha, co innego gdyby byl np. na etapie rozwodu. bo bedziesz przez to cierpiec jak nie wiem :)

Gość ajajajajjjaaaaaaaj
akurat w tym przypadku wiek nie ma nic do rzeczy, ale istotny jest fakt, że facet jest zdradzieckim kutasem z żoną i dziećmi, który chce sobie pobzykać naiwną na boku.

Gość chocolata12
Nikola, jak by teraz czytala o sobie... wszystko sie zgadza, nawet roznica wieku! I tez nie wiem co z tym fantem zrobic, na szczescie teraz rzadko sie widzimy w pracy, ale zawsze z radoscia czekam kiedy mozemy zrobic jakies zadanie razem. Super nam sie rozmawia, mamy niewyczerpane tematy, te same poglady na zycie. Mozna powiedziec, ze ja jestem mloda ale dojrzalsza w porownaniu do rowiesnikow, a on mlody duchem, stad takie zgranie. No i ta jego opiekunczosc, duzo by opowiadac. Tylko teraz kwestia - co z tym fantem zrobic? U nas jest chemia, to sie czuje, ale granic nie przekraczamy. Ja trzymam dystans wlasnie ze wzglad na jego rodzine. Zone ma wredna (tak, tak brzmi jak tanie usprawiedliwnianie sie), czasami ja widuje - przychodzi i go opieprza, jakas taka zgryzliwa jest. Nie oczekuje ze od niej odejdzie. Ale sie mecze, bo z jednej strony strasznie ciagnie mnie do niego, a z drugiej fakt ze jest zajety i pilnowany przez swoja slubna... W mojej glowie ciagla walka miedzy moralnoscia a "carpe diem".

Gość gość
Czwarty rok juz spotykam sie z facetem o 18-cie lat starszym ale nie zamienila bym sie za nic za innego,a przed nim dwuch przetestowalam jaden byl dwa lata starszy a te co byl 4-y lata to ptaka jak chlopak w przedszkolu,o wejsciu wemnie nie bylo mowy tylko powierzchu mnie posmyral isie sposzczal, A z tym co teraz sie bzykam to wiem ze jestem kobieta, bo jedna akcja trwa do godziny a gdy w sobote mnie posuwa to wzmacnia sie tableta i z malymi przerwami do rana wytrzymuje ale ja juz na nic nie mam sily tak mocno jestem zjechana

Gość gość
na młodej piczy stary c**j się ćwiczy :D:D

Gość gość
Możecie brać się za starszych tylko później ok. 30+ nie żalcie się, że jesteście same a rówieśnicy wolą młodsze!

Gość kieślowski
ja spotykałem się kiedyś z 16 lat starszą kobietą (tylko sex), a jej córka w tym samym czasie spotykała się (na poważnie) z gościem w moim wieku :) co najlepsze nawet się z nim skumplowałem, dochodziło potem do idiotycznych sytuacji gdy podjeżdżaliśmy razem (2 rówieśnicy) po matkę z córką :) ta "moja" miała niestety charakter adekwatny do swojego wieku (foch całodobowy) no i się znajomość sypła.

Nikola255 Tylko on ma żonę, rodzinę, której ja nie chcę mu rozbijać poza tym kocha żonę i nie zostawi jej, wiem to. Nawet jak coś opowiada mówi o niej " moja Agusia" Wiek wiekiem ( choc uwazam , ze 17 i gosc starszy o 18 czy 20 lat to przesada) ale branie sie za zonatego faceta ... brak slow. Jak mozna... Chcialabys by kiedys jakas laska brala sie za twoimi plecami za twego partnera?

Gość gość
takie laski co się biorą za dużo starszych później kończą jako sfrustrowane wyjące 30+ wołające o pomstę do nieba, że rówieśnicy ich nie chcą :P