Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość turkusowa_mała

Małe piersi a praktycznie ich brak

Polecane posty

Gość turkusowa_mała

Hej. Mam 17 lat. Obwód pod moim biustem ma 84cm a piersi 76. Różnica to zaledwie 8 cm. Czy piersi jeszcze mi urosną? No muszą... Miesiączkować zaczęłąm jak miałam 14 lat. A tu tak mały i niewidoczny biust. Jest tutaj jakaś kobieta, posiadaczka małego biustu?

Gość gość
70B to nie jest taki znowu brak.

Gość turkusowa_mała
Tylko w dodatku mam wystającą klatkę piersiową, taka się urodziłam, mam też problemy z kręgosłupem a ta klatka całkowicie minimalizuje piersi...

Gość turkusowa_mała
jest tutaj jakaś posiadaczka małych piersi?

Gość gość
Mnostwo jest, tylko nie chce im zawracac sobie glowy narzekaniem na maly biust. Dopoki jestes szczupla, wygladasz ok. Malo kto ma jeszcze parcie na wielkie balony. Gadaniem nic nie zmienisz, wiec lepiej zrob cos co ci poprawi samopoczucie.

Gość turkusowa_mała
No właśnie, ważę niecałe 50kg. Jeśli przytyje biust się zmieni?

Gość gość
Tak, a jak zajdziesz w ciaze to jeszcze bardziej. Tylko co ci po sredniej wielkosci biuscie jesli bedzie on w parze z wystajacym brzuchem i gruba d**a? Nie lepiej wygladac jak modelka, naturalnie?

Gość turkusowa_mała
Tylko na razie nie wyglądam jak modelka... Mam 168cm wzrostu, niecałe 50kg i ten maleńki biust. Bardziej skłaniam się do tego że jeszcze się zwiększy, bo miesiączkuję od 14 roku życia (dopiero), to może dojrzewam później...

Gość gość
Przy takim wzroscie i wadze jestes szczupla i raczej drobna dziewczyna, pasuje wiec taki biust. Ja mialam 'A' przy 177cm i 75kg i stanowczo wolalabym twoje wymiary. Ale grunt to sie akceptowac. Moze urosnie, moze i nie. Dbaj o siebie zeby wygladac tak dobrze jak mozesz i nie zamartwiaj sie rzeczami ktorych nie mozesz zmienic.

Gość turkusowa_mała
Tak , jestem dość drobna, chudzina raczej.. Dzięki za dobre słowa, jakoś lepiej mi. :) Do tego ja się zamartwiam , a mój chłopak wybija mi te kompleksy z głowy.

Gość gość
Dziewczyny z malymi biustami oddajcie je chłopakom do masażu na godzine dziennie,a po pół roku zobaczycie efekty,

Mówi się, urocza, filigranowa, a nie chuda, jak chcesz mogę CI zostawić kontakt żebyś mogła się wyżalić

Gość gość
Powiem tak mam mały no moze miałam mały biust :) Ale wykarmiłam 2- ke dzieci na naim i to długo troszke przytylam i teraz mam sie czym pochwalic :) Małe piersi nie beda nigdy obwisłe serio , ciesz sie z takich piersi rób masaże a cycyki ci jeszcze urosna :)

Gość gość
Jeśli są małe i kształtne - zostaw je i się ciesz, że nic nigdy nie obwiśnie. Jeśli to forma niedorozwoju piersi (tuberous breasts) to niestety ani hormony, ani ciąża, ani masaże nie pomogą. W tym roku mam poprawkę u chirurga... Pozdrawiam!