Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozmiar 42 u kobiety

Polecane posty

Gość gość

mam rozmiar 42 i 171 cm wzrostu. biust D. po trzydziestce. czy facetom podobają się takie kobity z obfitszym cialem? jak myslicie? bo nie wiem czy się odchudzac czy nie:) ogólnie sama się sobie podobam, ale może innym niekoniecznie...

Gość gość
mnie wlasnie takie kobiety sie podobają, nie są ani za chude ani za grube, w sam raz

Gość gość
to jest rozmiar bardzo kobiecy....masz kobiece ksztaltya nie kościotrup tym bardziejze czujesz się w swoim ciele dobrze.... ja mam rozmiar 44 wolalabym 42....a na nasz i tak sa dostępne ciuchy wiec wiesz glowa do góry jest sexi flexi

Gość 42 to gruba
fuj

Gość ZłaKobieta
Jestem niewiele niższa i przy rozmiarze 40 wyglądałam grubo. Ale jeśli jesteś jędrna, a nie trzęsiesz się jak galareta, jeżeli nie masz fałdzior to pewnie jest ok. Grunt to się sobie podobać

Gość gość
polecam ciuszki wrozmiarze 42 i nie tylko www.vesto24.pl allegro vesto24 lub vestomonika.blog.pl

Gość gość
nie liczy się rozmiar, a wygląd może być 38 ale galareta i wylewający się tłuszcz oraz może być jędrna i wysportowana 40 ja mam w d***e i nogach 44 jestem taka trzęsąca się i otłuszczona a chcę mieć jędrne 40

Gość katerina pisarska
swietna figura rozm 42 a co do tego sklepu vesto2 kiedyś kupiłam tam płaszczyk na jesien

Gość kobieta jak ma rozmiar 36
jest okej, powyżej to grube lochy

Gość gość
to sexi babka z ciebie i masz duże cycki

Gość zona podchorazego
ja mam tez rozmiar 42 i o problemie z doborem spodni juz nawet nie wspomne. Zawsze przerabiałam u krawcowej. Kiedys przez przypadek znalazłam www.vesto24 i maja tanie rezczy a dostawa na drugi dzien:) szczerze C***olecam