Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weronika19Lam

Poznalam starszego o 22 lata

Polecane posty

Gość Weronika19Lam

Namowil mnie na sex i kiedy mial wzwod moglam dotykac calego penisa , ktory byl olbrzymi mierzylam w dwie rece i jeszcze wystawalo na trzeci nadgarstek. Byl bardzo delikatny ale kiedy wszedl we mnie to napieral bardzo mocno do samego konca co mnie bardzo podniecalo i mialam wielkie podniecenie z orgazmem pomimo , ze nie mogl zmiescic calego. Robil to ponad 30 minut bez przerwy i mial bardzo twardego bo czulam go w calym ciele. Na koniec wzial mnie na rece i zaniosl do lazienki. Bylam bardzo zadowolona kocham go bo jest wspanialym mezczyzna. Czy wy tez mialyscie takich partnerow?

Gość Weronika19Lam
Takie piekne przezycie mam doslownie lzy szkoda ze takich facetow jest bardzo malo i maja tak krotkie czlonki

Gość gość
taki starszy pan to ma zwykle duze doswiadczenie, w koncu na zonie latami trenowal.

Gość berta30krakowia
napisz gdzie takich mozna znalezc

dwie twoje rece i jeszcze trzecia do nadgarstka :O .... ooooo ..... nie dziwne, ze ci sie nie zmiescil;)... nie byl to przypadkiem waz boa😴

Gość gość
super Werciu :D bedzie miał dziad zapewnioną herbatkę na stare lata jak mu coś pierdylnie w kręgosłupie to ewentuel mu o*******esz w koncu wspaniały dziadek z niego Werciu :D A Lewatywa będzie waszym urozmaiceniem w seksie ...ehhhh zazdroszczę ci Werciu :D trzymaj się dziada trzymaj ! nie wypuszczaj jego flaka z dłoni ust ani krocza niech ci służy do późnej wczesnej jego starości Werciu :D

Gość wioLkavv
Piekny mocny i wielki penis a dookola same i krotkie niczym smarki u malego chlopca

Gość gość
To chyba byl murzynek bambo co w afryce mieszka,to ten nasz koleszka,za ktorym tak polki przepadaja jak granice polski przekraczaja,

Gość gość
Weronika19Lam:0 nie przejmuj sie:) tu sie zawsze nabijają najważniejsze ze tobie dobrze było:)

Gość gość
Witam wasz dziewczyny faktycznie miałaś piękne przeżycie ale może któraś z wasz chciała by poznać jak to mówicie starszego jestem sam nie mam nikogo więc poznajmy się moje gg 31125254 najlepiej w realu ale również możemy popisać jestem z wielkopolski

Gość gość
znowu jakiś stary p*****lec po wizycie na redtube zachwala starych impotentow bo sie naogladal i zaraz po pojawieniu sie chetnej nastolatki pojawi sie pod meskim nickiem