Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet z pytaniem

Po czym poznaje się że ktoś jest wiekowo starszy jeżeli nie ma zmarszczek

Polecane posty

Gość Facet z pytaniem

Witam, Nie mam żadnych zmarszczek, mam zadbaną twarz i 23 lata na karku, zapytałem się na jednym z portali, przypadkowej dziewczyny na ile lat wyglądam, pokazując jej swoje aktualne zdjęcie. Ona napisała mi, że na około 21. Powiedzcie mi co może o tym decydować, że ktoś wygląda na 21 lat, a nie np. na 18 lat ;P ? Nie mam żadnych zmarszczek, cera ładna, zarost bardzo słaby (na zdjęciu dodatkowo byłem kompletnie ogolony na twarzy). Jakie zmiany na twarzy decydują dodatkowo o "starszym wyglądzie"? Pozdrawiam

Gość gość
moze masz chlopieca urode, mnie niegdy nikt nie trafil z wiekiem, ze wzgledu na brak zmarszczek nawet mimicznych i dziewczeca urode, zero powaznosci w wyrazie twarzy, ale to plus, 18 lat mam juz tak dlugo ze az nudno :D

Gość gość
matko bosssska w wieku 24 lat pytasz o zmarszczki??? o wiek???? przecież to naturalne że się wygląda młodo mało kto wygląda poważniej na swój wiek ! są wyjątki mimo to i tak rozpoznam że dana osoba ma tyle i tyle lat ! po czym....po rozmowie zachowaniu gestach oczach cera ręce ciało i wiele wiele innych!

Gość Facet z pytaniem
No ale właśnie bez rozmowy, po samym wyglądzie to jak odróżnisz 18 latka od 23 latka? Jeżeli facet jest zadbany to po czym to poznać??

Gość gość
Tym razem idiota, 23 a ta 21... nosz k***a 2 lata a ten zdziwiony bo myśli... miejsce na cmentarzu wykup żeby wnuki nie miały problemu :-O

Gość gość
Po rozmowie oceniła że nie możesz w wieku 23 być taki naiwny a że wyglądasz staro to ujęła tylko 2 lata a nie 10 :-)

Gość cipciora

Drogi kolego, tak mniej więcej do 33 r.ż trudno jest określić kto ma rzeczywiście ile lat, bo do tej magicznej granicy, jeżeli ktoś się w miarę dobrzę prowadzi, a nie żre na potęgę, chlebek, czy ćpa, nie zachodzą jeszcze widoczne procesy starzenia. Mnie bardzo długo dawano sporo mniej, bo mam subtelne rysy twarzy i delikatna urodę. Po 35 tce sypie się już owal twarzy i zmarszczki mimiczne zaczynają być utrwalane. Wtedy dopiero widać wiek. W późniejszych latach jest to sukcesywne i wciąż bardziej widoczne wiotczenie skóry twarzy i dekoltu, w jeszcze późniejszych latach plany starcze na twarzy, dłoniach, ale w takim wieku jak Ty jesteś to to, że ktoś Cię odmłodził o 2 lata nie jest żadnym sukcesem. Możesz mieć, jak to ktoś już wspomniałem, subtelną urodę. Zwykle osoby o wyrazistej urodzie południowej i ostrych rysach wyglądają starzej.