Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rowan_m

Bierzecie prysznic rano czy nie

Polecane posty

Gość rowan_m

jw

Gość mallaaaaa
raz tak, raz nie

Gość uhuhuhg
wieczorem i w dzien, przed wyjsciem z domu, tak ale to dlatego ze myje codziennie wlosy, inaczej ich nie uloze \gdyby nie to, to mylalabym jedynie d*pe po kupie :P i nie wierze ze sa luydzie ktorzy nie myja d**y ko kupie, zwlaszcza owlosieni tam facecvi, cos strsznego

Gość gość
Tylko wieczorem, a po kupie to zawsze myje :p

Gość rowan_m
ja nie myje ale mam pod reka chusteczki wilgotne w razie czego;)

Gość gość
i nie wierze ze sa luydzie ktorzy nie myja d**y ko kupie, zwlaszcza owlosieni tam facecvi, cos strsznego to nie wierz w coś co jest faktem np u mnie.

Gość gość
Rano i wieczorem, a jak mam czas to częściej. W te upały, nie zawsze :)

Gość gość
wow no to nieźle :P ale ja myje sie tylko woda, a ludzie szoruja sie tymi gownianymi zelami chemicznymi na potege

Gość gość
Rano tylko latem, w upały jeszcze w środku dnia po powrocie z pracy. Poza tym rano tylko dokładnie się myję.

Gość gość
Ja biore prysznic tylko wieczorem, nie moglabym po calym dniu polozyc sie spac bez prysznica. A rano nie widze potrzeby. Nie wiem po co myjecie d*pe po kupie :o Ja nie robie codziennie, ale nawet jesli too i tak nie myje, tyle zachodu z tym. (Nie mam bidetu)

Gość gość
myć d**ę po kupie? a co to już papierem nie potraficie się porządnie podetrzeć?

Gość gościówka 9101
a kupy nie myjecie? Wszak z d**y wyszła ;p

Gość gość
i na pewno po kazdym sikaniu myjecie pipke?? :D

Gość gość
naturalnie, że prysznic rano, to chyba oczywiste tak samo zęby dwa razy i twarz po defekacji podcieram się papierem suchym, potem zwilżonym, potem suchym chyba, że np. mam ciężką biegunkę, wtedy się podmywam. włosy raz dziennie, wieczorem, czasami rano, zależy jak mam czas. lubię myć rano, bo wtedy cały dzień mam takie puszyste:) używam rano żelu pod prysznic palmolive (bogaty wybór zapachów, skóra jest potem gładka:)) lub dove. nie używam niczego specjalnego do okolic intymnych i infekcję miałam raz w życiu (z powodu antybiotykoterapii)

Gość gościówka 9101
nie no bez przesady... prysznic biorę wieczorem, nie chce mi się rano, bo i po co, nie biegam po podwórku w nocy... wieczór zwykłe mydło i czuję się czysta. a tyłek wycieram papierem do czysta i czuję się taka. częste mycie skraca życie....

Gość gość
taka jesteś czyściocha a wieczorem spocona, zakurzona i śmierdząca pakujesz się do łóżka w uje.baną pościel?:D

Gość gość
w nocy najbardziej sie pocisz nie mowiac juz o tym ze sie wiercisz itd... czyli w sumie dokladne mycie sie przed snem to marnotrawienie wody... najlegiczniej jest sie umyc rano przed wyjsiem.. ni chyba ze jest bardzo goraco lub brdzo sie wybrudziłas/es w ciagu dnia...

Gość gość
Rano i wieczorem wchodze pod prysznic, to szybsze niz mycie sie nad zlewem, jeśli chodzi o.......zawsze u mnie sa chusteczki nawilażajace, nie am koniecznosci mycia..

Gość gość
nie wiedziałam ze ludzie to takie brudasy. Ty myjesz się dopiero gdy gdzieś wychodzisz? Jak można się nie umyć po całym dniu pracy i pakować się spoconym, ze śmierdzącymi stopami do łóżka i czuć się z tym normalnie? Wy macie mężów, partnerów z którymi śpicie? No nie wierze w to, chyba że tacy sami gnojarze:D

Gość gość
Prysznic tylko wieczorem Rano myje włosy

Gość rowan_m
rozumiem ze myslicie ze po nocy jestescie spoceni i wypadaloby sie odswiezyc ale nie umyc sie wieczorem i brudna wpakowywac sie do lozka to przeginka

Gość Jatakze
ja Tylko ranem, wieczorem bardzo rzadko.

Gość gość
a co za roznica mys tylko d*pe a wejsc pod prycho?

Gość gość
ja raz w tygodniu, czasem dwa

Gość blądym
ej ale po co mam brać prysznic do roboty? :O

Gość gość
w robocie i tak się ubrudzę, więc po jaką cholerę

Gość gość
zawsze rano, błyskawiczny, nie uzywam prawie mydla. Wieczorem, jesli np bardzo sie spocilam albo zabrudzilam. Wlosy naz na 3-4 dni.

Gość gość
Juz bez przesady! Wysrasz się to sie wytrzesz to jest ludzkie! Kazdy z nas robi kupę ! Juz nie róbcie z siebie takich czyściochów, ważne jest to ze sie dba o higienę codziennie, myje się zęby włosy, bierze się prysznic, nie wierze w to, że przyciśnie Cię np w galerii i musisz zrobić to niestety w publicznej toalecie... co w tedy? chodzisz jak pokraka bo masz wrażenie osranego dupska, przez to ciagłe mycie po zrobieniu kupy? BEZ PRZESADY ludzie! 5 % społeczeństwa pewnie myje dupsko po g*****e. Dziekuje. <3