Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie wkładki

Polecane posty

Gość gość

gość Mam skąpe okresy. Podpaska lub tampon to raczej 2 dzień. Poza tym używam wkładek ale te które miałam do tej pory były za wąskie lub i przede wszystkim skręcały się przez co nawet to niewielkie krwawienie brudziło bieliznę ( minimalnie ale jednak) Jakie polecacie? Używałam do tej pory always takich fioletowych: Platinum Collection, Deo Normal Ale skręcały się, odklejały. Nadają się na ostatni dzień ewentualnie dla tych co noszą je codziennie. Używałam belli: za wąskie. Były wkładki Femina i te mi najbardziej odpowiadały ale rzadko je spotykam. chodzi mi o coś nie bardzo cienkiego jak kartka, niezbyt wąskiego, dobrze trzymającego i nie zwijającego się.

Gość ania243545646
Ja używam wkładek z biedronki 60 sztuk ale nie te pakowane w kopertki. Dobry klej i nie zwijają się. Moje ulubione. Odradzam Diskrit czy jak to się tam pisze. Bo te przemakają to znaczy nie mają folii pod spodem i nadają się ale na obfite śluzy ale na resztki po okresie już nie.

Gość ania243545646
Z belli wszystkie mi się zwijały. Dobre też są Carefree ale drogie, a te z biedronki jakościowo identyczne.

Gość gość
A te z biedronki to nie Femina? Bo z tego co pamiętam Feminę kupowałam w biedronce ale nigdzie poza ich nie widzę. A w biedronce nie bywam za często.

Gość gość
a w czym je pierzesz i jak suszysz, czy żelazkiem? :-)

Gość podjijdfi
discreet- tragedia, podrażniają mnie okropnie:( no ale kazda szparka jest inna i reaguje inaczej, ja używam belli o zapachu zielonej herbaty, niby dna nastolatek, ale są ok:)

Gość gość
ale żeby okres byl aż tak skąpy? byłaś u gina?

Gość ania243545646
Tak Femina ja je spotykam w każdej Biedronce chyba lekko opakowanie zmienili albo mi się wydaje. Używałam wcześniej Carefree ale był dziwnie wycięte i mnie bardzo charowały.

Gość gość
ja używam Feminy z Biedronki, 60szt za 3,49 zł, dziś kupowałam ;) klej trzyma się majtek ale... bywa się się odkleja ta 'siatka' co pod nią jest wata i makabra... zbieram watę z gaci :P miałam ta feminę w bordowym opakowaniu, dziś kupiłam różową ale z tego co pooglądałam to to samo...

Gość gość
lepiej używaj podpasek, poszukaj jakiś cieniutkich i małych małochłonnych

Gość ania243545646
No to mnie z Belli tak się odklejają że wata zostaje i z Biedronki ale te w małych opakowaniach pakowane w kopertki.

Gość gość
No właśnie będę musiała się poświecić i przejść do biedronki ( daleko mam) i zakupić tę feminę bo tanio, dużo i nie za cienko. klej jak wszędzie beznadziejny ale... co do cienkich podpasek. Nie spotkałam jeszcze cienkich, małych więc a strasznie źle się czuje w podpaskach a świadomość, że jest prawie pusta doprowadza mnie do szału/

Gość gość
Femina to taka podróba wkładek carefree..