Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja takajedna

Mój facet chce wrócić do byłej nie wiem co robic

Polecane posty

Gość ja takajedna

Mam faceta,wiem ze do pisal do bylej ale ona juz absolutnie nie chciala do niego wrocic... Ja strasznie go ostatnio wkurzylam,olewalam go,nie odzywalam sie,chcialam go zostawic bez wiekszego powodu, i wtedy on zaczal do niej pisac.. Czuje sie z tym okropnie bo wiem ze gdyby ona chciala to byliby juz razem z powrotem. nie wiem czy on mnie kocha czy jestem tylko marnym pocieszeniem, nie chce byc z kims kto czuje cos do kogos innego ... Blagam napiszcie co o tym myslicie czuje sie z tym strasznie,nie wiem co myslec ...

Gość ZłaKobieta
Jak to co? Zostawić i odejść z godnością. On Cię nie kocha, jesteś zwykłym substytutem. Jeśli się choć trochę szanujesz to to zakończ sama, a nie czekaj aż ona na niego kiwnie palcem (albo jakaś inna).

Gość gość
pewnie ze cie nie kocha, jestes zapychadłem na chwile i tyle, odejdz z honorem

Gość blaszany bebenek
chcesz prosic kolesia ktory ma w d***e zarowno ciebie jak i byla o laskawe spojrzenie? :D

Gość ja takajedna
nie chce go o nic prosic, on sam chce byc ze mna,mowi ze mnie kocha,na poczatku wiem ze byl zakochany robil dla mnie duzo rzeczy,teraz troche go zniechecilam do siebie nie wiem czy to moze byc powod tego ze zaczal szukac kontaktu z nia,nie mam pojecia ;(

Gość ja takajedna
powiedzcie co myslicie ;(

Gość gość
piszą co myślą tylko ty masz problem ze zrozumieniem lub też przyjeciem do wiadomości odejść zostawić kopnąć w d**ę zapomnieć i najważniejsze zacząć się szanować ! bo żadnego na dłużej przy sobie nie zatrzymasz!