Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sex rada pomocy

Polecane posty

Gość gość

witam , mam 26 lat, współżycie zaczęłam ok 3 lat temu , mój seks wygląda raczej tradycyjnie, podczas stosunku mój partner mi zadaje pytanie typu : na co masz jeszcze ochotę, lub co jeszcze chciałbyś żebym ci zrobił.... wstydzę się, bo nie wiem dziewczyny jak wy reagujecie ?

Gość gość
ludzie poradzcie cos :/

Gość gość
To ty musisz zdecydować czego chcesz, czy jakieś oryginalne pozycje, czy inny rodzaj seksu

jestem facetem, mogę powiedzieć czego bym oczekiwał jeśli nie wiesz 1) któregoś niespiesznego wieczoru żebyś powiedziała "dziś chciałabym poznać lepiej swoje ciało pomożesz mi?" i po kolei aby stymulował, głaskał, dotykał, lizał, uciskał Twoje Ciało a Ty żebyś sama oceniła co Cię podnieca, możecie wspomóc się wiedzą o strefach erogennych kobiety 2) stara dobra klasyczna Kamasutra, może jakaś stronka erotyczna wejdźcie razem i zobacz co Ci się podoba, czego byś chciała spróbować

Gość gość
Otwórz sie trochę,jesteś strasznie spięta. Facet chce ci dać przyjemność więc daj sobie ją zrobić. Lizanie c*p..ki, jakiś lodzik, ocieranko... Od tyłu, ty na górze itp. Jak ci brak inspiracji to są filmy erotyczne przecież. I nie krępuj się, każdy TO robi i żyje. Jedna zasada: nie robić czegoś na co tak naprawdę nie masz ochoty. Jeśli nie wiesz CZY ją masz, to ją masz ;)

Gość gość
Lampka wina cię rozluźni

Gość gość
ochote mam , tylko jak slysze pytanie co mam ci teraz zrobic ... to czuje sie spieta :/

Gość gość
też nie wiem co mam odpowiedzieć gdy pyta co lubię/co robić a skąd mam wiedzieć co lubię skoro jest moim pierwszym lubię wszystko co robi mi On ;)

Gość gość
mam dokladnie tak samo... tez chetnie poczytam porady

Gość gość
przestań o tym myślec zdaj się nie intstynkt pożądanie kobiety za dużo myślą poprostu

oj dziewczyny, na pewno coś wymyślicie. Lubicie jak was liże "tam"? to mu na początek powiedzcie żeby to zrobił. Jak facet zadaje takie pytanie to ma nadzieję że wykażecie się trochę egoizmem i poprosicie o przyjemność dla siebie.

Gość gość
Poporś go aby przeczytał ci bajkę, nakrył kocykiem i wypietralał do drugiego pokoju :)