Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

no nie to już przesada

Polecane posty

Gość gość

W mojej miejscowości poszukują pracownika -stawka-3,50 za godz toż to rozbój w biały dzień!

Gość _kaśka84
a co w tym dziwnego ?

Gość gość
W mojej też. Tylko, że moja miejscowość to jest Poznań "zaprasza do pracy specjalistów z całego kraju"

Gość gość
Ja na oferii widziałam ogłoszenie jak jakaś pani szukała opiekunki do swoich dwóch chłopców za około 4 zł/h. A co najlepsze to opiekunka musiała być studentką anglistyki i z każdym chłopcem codziennie ćwiczyć przez pól godziny język angielski :D

Gość gość
nie rozumiem WASZEGO oburzenia, przecież głosowaliście na Tuska i Partie OSZUSTÓW to MACIE co chcieliście... :D kapitalnie :D

Gość gość 5
a co PIS to pewnie był by lepszy??? jeszcze sie o tym przekonamy. rudy to cham i prostak ale kaczka jeszcze nam pokarze ten jego dobry charakter.

Gość gość
cieszmy sie że nie rządzi sld ani palikociarnia już kiedyć pokazali na co ich stać

Gość gość
a co ma Tusku do płacy prywatnego pracodawcy? Przecież to nie PRL :)

Gość gość
a co w tym dziwnego ? >>> nie no ludzie, jeszcze zadajecie takie pytanie, czyli pogodziliscie sie, ze jestescie szczurami we wlasnym kraju, ktorzy zasluguja na prace za miske ryzu... W calej Europie ludzie walcza o godne zarobki i zycie, a wy siedzicie na d****h grzecznie i zadajceie takie pytanie, co w tym dziwnego... Jestescie beznadziejne lajzy skazane na wymarcie...zero instynktu samozachowawczego, kraje Europy Zachodniej powinny zamknac przed wami granice, moze jak nei bedziecie mieli mozliwosci dorabiac za granica, wtedy sie ockniecie... tchorzliwe szmaciarze, biale murzyny Europy...

Gość gość
Ehh, raz - to nie było tak, że 100% populacji głosowało na PO, po drugie - alternatywą była partia zajmująca się wyłącznie obrażaniem Rosjan i Niemców, po trzecie - nic Tuskowi do prywatnego pracodawcy. A 3.50 za godzinę to faktycznie rozbój. Nie powinniśmy się zgadzać na TAKIE stawki.

Gość gość
a nagorsze jest to ze zawsze sie znajdzie ktos kto stwierdzi, ze te 3,5 czy 4 zl w domu nie wysiedzi i podzie z********ac za grosze, takie bezmyslne osoby psuja rynek pracy

Gość gość
i za pol roku bedzie pracowal za 2 zl za godzine, a potem za darmo, zeby miec tylko ubezpieczenie... frajerzy...a potem placza, ze sa zebrakami i nigdzie nie byli, niczego sie nei dorobili, ze zra pasci, ze nie maja na pralke itd...Pracuje sie po to, zeby zarobic na utrzymanie, praca jest po to, zeby zarobic, a nie zeby pracowac... W domu nei macie pracy...?

Gość gość
natknelam sie na takie ogloszenie: Szukam Pani do pomocy w domu 2 - 3 razy w tygodniu, chodzi o posprzątanie, gotowanie i czasami popilnowanie 4- letniego dziecka. Stawka 5 zł za godzinę. Proszę o kontakt osoby które mają już źródło utrzymania i dla których byłaby to praca dodatkowa. Proszę również o kontakt po godz. 15 tej. Kontakt: - 666953855

Gość antylewak
ja będę głosował na Nową Prawicę - Wam też radzę

Gość gość
e, ja już wyszłam z gimnazjum, więc NP odpada

Gość gość
W PL Polacy musza zrozumiec, ze nie wazne co wybiora to i tak nic nie da, musza robic to samo co Hiszpanie, Grecy, wyjsc na ulice miast, zdemolowac doszczetnie Warszawe, z budynkami parlamentu, powywieszac wszystkich co rzadzili od 1989 roku razem z ich rodzinami, inaczej nic sie nie zmieni. Politycy sa skorumpowani, przekupieni przez UE i korporacje miedzynarodowe, Polski juz nie ma, jest tylko nazwa, nazwa zostala, zeby Polacy mieli ulude, ze maja wolny kraj... a Polski juz tak naprawde nie ma, to wspolczesna kolonia poziomem zblizajaca sie do krajow afrykanskich, wybrani, beda mieszkac za wysokimi murami z ochraniarzami w zamkach ze zlotymi klamkami, a reszta bedzie zyla w chatach...