Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam bie pokoj

Beta nie rośnie

Polecane posty

Gość mam bie pokoj

Pierwszą bete miałam robioną w 5 tygodniu ciąży teraz jestem w 7 powtórzyła bete i nie urosła. Jest taka sama. Do lekarza idę jutro. Ale nie daje mi to spokoju. To moja pierwsza ciąża. Czy któraś miała podobną sytuację i urodziła zdrowe dziecko w terminie.

Gość gość
niedobrze beta powinna podwoic po 48 godz,a tu mineły 2 tyg,no nie wrózy to dobrze

Gość gość
są dwie opcje: 1. pomyłka w badaniu 2. niestety ale ciąża sie nie rozwija. A jaka ci beta wyszła i czy w tym samym labolatorium?

Gość gość
A robilas w tym samym laboratorium? Beta powinna sie podwajac co 48 godz jak stoi w miejscu lub spada to ciaza sie nie rozwija i trzeba wywolac poronienie w szpitalu a potem zabieg lyzeczkowania.

Gość mam bie pokoj
75 - 2600 mlU/ml  tak pisze na kartce z laboratorium. Robiłam w różnych lobaratoriach

Gość mam bie pokoj
To było pod koniec 5 tygodnia i stoi cały czas beta.

Gość gość
Ale jaki masz wynik bo to co podalas to rozpoetosc normy dla danego tygodnia

Gość mam bie pokoj
73, a teraz mam 74.

Gość mam bie pokoj
Mąż mnie uspokaja, ale jak tu być spokojnym.

Gość gość
Przykro mi ale najprawdopodobniej ciaza juz obumarla albo w 4albo w 5 tyg

Gość gość
No to raczej dobrze nie wróży. Niestety.

Gość mam bie pokoj
Dziękuje przynajmniej wiem na co się szykować.

Gość gość
niestety jesli to nie pomylka w lab to ciaza obumarła, mialam to samo juz 3 razy poroniłam, ale oby to byla pomylka

Gość gość
beta byla niewielka, dostalas cos na podtrzymanie? oporonilam miesiac temu 3 raz i lekarz powiedzial , ze mimo ze jestesmy zdrowi, to wina komorki ale mam duze szanse na urodzenie zdrowego dziecka, bo ma zdolnosc do samonaprawiania bledu glowa do gory, to trudne wiem:(

Gość gość
Powtorz bete jeszcze 2 razy w tym samym lab. Jak dalej bedzie stala w miejscu to z ciazy nic nie bedzie i bedziesz musiala isc jak najszybciej do szpitala.

Gość gość
jutro idzie do lekarza to wszystko bedzie wiadomo jak zrobi usg

Gość Monika123456
ja też tak miałam :/ zrobiłam betę a po tygodniu następną bo lekarz tak zlecił i wynik prawie identyczny był :/ błam wtedy w 8 tyg. a ciąża przestała się rozwijać w 5 w szpitalu leżałam tydzień bo beta nie spadała tylko sobie rosła o 2, o 1 więc nie chcieli mi robić zabiegu. po tym tygodniu beta zaczęła spadac i miałam zrobiony zabieg łyżeczkowania.

Gość Westa i Hestia
Mi tez beta stanęła - i niestety ;(

Gość gość
Strasznie przykro mi o tym pisać ale prawdopodobnie świadczy o obumarłej ciąży :(. Nie załamuj się na zapas, jak nie teraz to później Wam się uda. Oby wyniki z laboratorium były źle podane. A powiem Ci moja siostra też była w podobnej sytuacji jak Ty i w następnym cyklu już zaskoczyła :). A zresztą podobno łatwo zajść w ciążę

Gość gość
Strasznie przykro mi o tym pisać ale prawdopodobnie świadczy o obumarłej ciąży :(. Nie załamuj się na zapas, jak nie teraz to później Wam się uda. Oby wyniki z laboratorium były źle podane. A powiem Ci moja siostra też była w podobnej sytuacji jak Ty i w następnym cyklu już zaskoczyła :). A zresztą podobno łatwo zajść w ciążę tuż po poronieniu. Trzymaj się cieplutko :*

Gość gość
Oj daj znać co po wizycie u lekarza, może to że robiłaś to w różnych laboratoriach jest przyczyną, sama złapałam się, że w różnych laboratoriach różne wyniki wychodzą!