Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc123124

Informacje o włosach

Polecane posty

Gość gosc123124

Witam. Kupiłam dwa dni temu olejek rycynowy i wciaram go we włosy po myciu. Interesuje mnie czy można go stosować na suche włosy? Oraz po jakim czasie zauważymy zmiany w długości włosów po jego stosowaniu. Z góry dziękuję :)

Gość gość
Mozna go stosowac na suche wlosy jako maseczke(z zoltkiem jajka i cytryna).Musisz tez wiedziec,ze olejek rycynowy przyciemnia wlosy.Mnie on slabo pomogl na wlosy,za do rzes jest idealny.

Gość papryka79
a ja bym poolecila predzej olejek arganowy. rycynowy u mnie tez rewolucji nie zrobil - pamietaj ze on z czasem wysuszy wlosy jak za czesto bedziesz uzywac (olejek rycynowy) wiec lepiej wsmarowywać go w skalp. ja za to moge ci na swoim przykladzie polecic swietny szapon i odzywke, z olejem arganowym wlasnie. co w nich chyba najlesze- to mineraly z morza martwego i ze sa naturalne :) aa i ten krem do wlosow to cudowny wynalazek :) o ja mam takie: www.przystanekpiekno.pl/1111009024-linia-arganowa i tu tez zamawialam, wszystko w nalezytym porzadku.

Gość she_is_a_woman
slyszalam sporo o tych mineral beauty system. moja kolezanka ma cala polke w lazience tych kosmetykow. mowi,ze bardzo zadowolona. tez chetnie bym sprobowala. ona ma tez jakies kremy do buzi. bo to chyba 100 % naturalne, a to chyba lepiej niz takie z drogerii z parabenami itd..