Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolor1979

Seks małżeński to nuda

Polecane posty

Jestem trzydziestolatkiem. Wysokim, przystojnym, wysportowanym, szczupłym, zadbanym, mam też żonę... Mieszkamy razem ponad dwa lata, na początku fascynowało mnie to, że jestem w stanie tak dużo jej dać rozkoszy (piszę o tym ponieważ nie chcę czytać za chwilę, że się nie staram, że mam małego, itd.). Ale jestem znudzony już tym, że nie potrafię akurat z własną żoną rozmawiać w trakcie seksu (namiętne czułe słowa, pieprzne teksty), udawało się to genialnie z wcześniejszymi czterema partnerkami, taką wybrałem sobie za żonę i teraz mam.. ale męczy mnie cisza i jej pasywność, która na początku była dla mnie bardzo atrakcyjna, ale po dwóch latach okazuje się totalnie frustrująca, do tego stopnia że - co mi się nigdy nie zdarzało, zaczyna mi.. nie stawać :) - za na samą myśl o kobiecie, która bierze mnie ostro w obroty mam potężną erekcję.. Przepraszam wszystkich, musiałem to z siebie wyrzucić.

fascynowała Cie jej biernosc?:) uznałes że taka to Cię nie zdradzi potulnie urodzi gromadkę dzieci i bedziesz miał cieple ognicho?;) coś za coś :)

Gość gość
a po co ten adres podajesz palancie? i wiedz, że nie ma cichych kobiet w seksie, najwyraźniej z ciebie jest cienki kochanek :P

Widocznie nie dobraliście się pod względem swoich potrzeb erotycznych. Dlatego seks stał się nudny. Zacznijcie rozmawiać o swoich potrzebach.

...nie sądzę, choć mogę się mylić, aby autor w chwili kiedy decydował się na sformalizowanie związku z obecną żoną myślał o zdradzie, rodzeniu dzieci, o takich sprawach na początku raczej się nie myśli, mało kto w ogóle myśli kiedy ma różowe okulary na nosie :) ...prędzej jak pisze atrakcyjna była jej "pasywność" jako różnica po wcześniejszych 4 zupełnie innych partnerkach ...była inna, jedyna :)

i mamy dzonga:classic_cool: czemu inna?? bo co mniej smiała wiec jak mniej smiała to albo: sie zmieni bo ja umiem zmieniac albo: taka to jest dobra kobieta :D:D obie bledne :P

zonk - bo się nie pomyślało że taka pasywność się może znudzić za jakiś czas :) ...ale jak powiedziałem mało kto myśli, a częściej się wydaje

dlatego niemyslące dzieci nie powinny zabierac sie za powazną rzecz jaklą jest zwiazek 🖐️

Gość gość
znamy takich jak ty: w ciągu dnia macho a w nocy chciałby żeby to partnerka była dominująca. Chciałbyś być chłoptasiem podczas sexu? A ona twoją nauczycielką ? To żaden z ciebie mężczyzna...

generalnie jak mi się zdaje ludzie wiążący się w młodym wieku robią to "na żywioł", aby wyrwać się z domu, bo się wpadło i wypada, bo wydaje im się że to ten jedyny i wspaniały albo z mixa tych powodów. Mało kiedy jest to jakiś świadomy wybór z jakąś refleksja że to do końca życia ... a bajka kończy się kiedy spotykanie się w chwilach wolnych, w celach tylko i wyłącznie przyjemnych (rozrywki, sex, imprezy) zamienia się w codzienne życie 24/24/7 z tą samą osobą a tych momentów rozrywkowych jest o wiele mniej od pozostałego czasu bycia razem.

autorze - jak napisałeś musiałeś to z siebie wyrzucić, no i wyrzuciłeś i co ? ...teraz zacznie Ci stawać ? ...a maila podałeś tak na wszelki wypadek dla tych ostrych pań które ewentualnie by cie z tej przypadłości miały wyciągnąć ? ...wszystko to 2 lata po ślubie ! ...nie za wcześnie na nudę ?

Gość gość
Mam podobna sytuacje gdy slonce wieci to maz mi mowi ze na ktora popatrzy to juz mdleja a jak razem w lozku jestesmy to lezy zimmy jak deska tylko mu dyszel stoi imowi zebym go piescila a z jego strony zadnej inicjatywy zeby mie troche rozgrzac,nie pamietam kiedy ostatni raz mi moja myszke masowal,kompletnie brakuje mi pieszczot i juz sie nad tym zastanawiam czy nie znalesc sobie jakiegosc mezczyzne ktory uwielbia pieszczoty,przed sexem

Gość gość
nuda i obrzydlistwo to spółkowanie non stop z kimś innym seks z kimś z kim się jest długo to super cudny afrodyzjak człowiek poznaje każdy centymetr swego ciała i przyjemności z tym związanych pod warunkiem że para jest dobrana prawie pod każdym względem :)